2010-07-13

Om värmen.

Jag kan tycka att det är ett jävla gnäll på värmen just nu. Men förvånad det är jag inte, vi bor ju trots allt i Sverige och då är det ju det vi är bäst på - att gnälla och aldrig vara nöjda. Lite regn och en ordentlig åskurladdning en natt eller max en dag skulle väl inte skada för att rensa luften, men sen får det återgå till det finfina vädret igen, tack.
Jag är glad över att jag just denna sommar är ledig hela sommaren lång och att jag slipper svettas på jobbet. Det är skönt att för första gången på väldigt många år faktiskt kunna njuta fullt ut av värmen utan att tänka på och oroa mig över älskade människor som inte kan andas i värmen. Så länge Kajsa är piggelin, glad och äter och dricker som hon ska så är jag fantastiskt glad över tillvaron.
Vi klarar oss fint med fläkten. Den får flyttas runt lite här och var, och den ger underbar svalka. Kanske hade det varit annorlunda om jag inte hade världens bästa familj och släktingar som förbarmar sig över oss just nu. Just nu har nämligen Martin jour hela veckan lång vilket innebär att jag och Kajsa högst ofrivilligt sitter fast i stan eftersom jag är fegis och inte vågar vara i torpet själv utan bil. Men nu alltså, släktingar - I love!
Jag packar väskan och åker ut till landet, där trivs jag bäst, där trivs Kajsa bäst.

So pleace, låt det förbli sommar några veckor till, snart nog kommer höst, kyla, snö och blask om vartannat och då kommer vi gnälla för det.

3 kommentarer:

knepigquis(t) sa...

Mysbild :)

Lotta sa...

Mmm, håller med dig. Det är bara att se tillbaka 5 månader så blir man nöjd igen. ;o) Tänker också mycket på att jag inte har några nära som jag behöver oroa mig för nu när det är så varmt. Kram pårej!

Lisa sa...

Linda: Tack! =)
Lotta: Ja men visst är det sjukt!? Nu om nåt märker man av att vi bor i landet lagom. Är tempen över 25 grader så gnäller man för att det är såå varmt, och tjatar om regn och höst. helst ska det va 20-25 grader stadigt, råkar det regna några dar på raken så är det ett jävla skitväder vi har. är det vinter så ska det vara strax under nollan så snön ligger kvar - för blask det vill vi ju inte ha och skulle tempen leta sig under tio minus ja då är det rena rama vargavintern och fy fan vad man borde bo på varmare breddgrader!.
suck, trött blir jag!