2012-07-17

Sedan sist.

Hallå hej och sånt! Vet ni vart jag har varit sedan sist?
På Roskilde!
Joho då, det är faktiskt sant. Jag och min snubbe var impulsiva och ba: Vafan, vi drar!
Och så fyllde vi bilen med fler spontanisar och drog ner till Danmark tidigt en torsdags morgon med peppen på högsta volym.
På lördagen, när vi stod tillsammans med alla festivalens besökare framför oranga scenen och lyssnade på Bruce upplevde jag en sån där euforisk lycka av sällan skådat slag. När han sjöng Because the night och jag stod där med alla världsbästa festivalpolare och drack surt vin ur tetra och dansade som aldrig förr - då ville jag att natten aldrig skulle ta slut. Eller till allsången till The river. Men den tog ju slut. Och tur var väl kanske det. För det märktes att det var fem år sedan sist jag festivalade. Tre dagar räcker nu mera gott och väl. Men energin det gav. Allt det fina underbara fria. Jag älskade det!

Och vet ni, vet ni mer då?
Igår sprang jag efter schemats alla regler in i andra veckan av programmet. (TACK Katta för inspirationen!)
En kan ju såklart undra varför jag i allsin dar sysslar med tortyr och bestämde mig för att dra igång den här löpargrejen dagen efter Roskilde, men äsch, bättre att gå ut hårt, tänkte jag och avslutade löprundan med en halv påse ostbågar.
Och när jag tagit mig igenom det här och på riktigt gett löpandet en chans och avgjort om det är något för mig eller inte, då ska jag banne mej unna mä ett par tjusiga riktiga löpardojjor. Och bara tanken på det gör mig sjukt taggad på det här.
Run idiot, run!
Och apropå löpning, vad är era bästa pepplåtar? Min springlista på Spotify är rätt torftlig, så jag behöver tips!

Instagrammat:

8 kommentarer:

Dalkullan sa...

Ååååhhhh. Festival alltså. Vilken jävla grej.
Och springning! Ska också ta tag i det där. Snart. Minns att jag tyckte det var himla trevligt ändå. Innan jag blev gravid och allt det där.

Anna Granström sa...

Så jäkla skönt med folk som gör sånt där spontant, trots barn, Det inspirerar. Tur att jag följer dig på instagram - annars hade jag blivit lite orolig för var du höll hus!

Zahra sa...

Hehe jag har också som mål att få köpa nya tjusiga löparskor, längtar!

En helt irrelevant fråga: hur gör du såna små collage? :D

Fifi sa...

Jag tycker att det är så tufft att ni ba' "vi drar på festival!" och verkligen gör det!

Bara Sara sa...

Men run Forest run va bra!! Det är ju när man springer som man verkligen kan festa och äta mer än man borde annars. Jag springer en del. Följ mitt råd. Åk till Intersport. Be om hjälp. Spring på ett band. Lyssna på proffsen, köp skor som passar sin springstil. Sen väljer du bara de snyggaste som passar dina fötter. Snåla inte. Lycka till!

Maria sa...

Vad kul! Och duktig du som börjat springa!! :)

Johanna sa...

Så himla rätt gjort! Fasen vad skoj!

Den där Jenny sa...

Jag har en hel del springlistor på Spotify. De innehåller inte världens bästa musik, men de får mig ut i spåret i alla fall. Den jag använder just nu:

http://open.spotify.com/user/themac13/playlist/5u2XlM3vWiHgUVjIHNFV6O