2012-09-26

Bloggens vara eller inte vara.

Nä hörrni. Den här bloggen, det går inte så bra med den. Tyvärr. Vet liksom inte alls vad jag ska skriva om? Och bilder, det får ni ju se tillräckligt av på instagram där jag ju hänger, ehum, en del. Kanske är det det där instagrammandet som fått mig att blogga mindre? Snabba uppdateringar med bild känns liksom lite mer nu, fast jag saknar bloggandet, det gör jag. Bara låta tankarna skena och sätta ner dem på pränt. För det ändamålet känns bloggen som det enda rätta. Men att hitta tillbaka? Känns svårt. Jag tycks inte direkt vara ensam om den här bloggtorkan, uppdateringarna på min länklista uppdateras oroväckande lite.

I övrigt passar jag på att njuta av att komma hem till ett välstädat hem och lagad mat några dagar i veckan, om en månad kliver vi rätt in i verkligheten med två heltidsjobb och två ongar på förskolan. Försöker få i ordning så mycket som möjligt av det här som vi kallar hemmet med nya väggar och tak i vardagsrummet och väggrenovering i samtliga, vilket i det här fallet är två, sovrum. Men som vanligt strandar projekten av. Är det inte vakna ungar så är det nya avsintt SoA eller som mest, enormt behov av att se Six feet under. Men sakta men säkert börjar det förvandlas till något som vi står för, något som är vårt.

Ja. Det var väl allt för nu.

10 kommentarer:

Den där Jenny sa...

Nej, du kan inte sluta blogga!!! Så. Nu var det bestämt.

Jagger sa...

Inte du också... min blogg håller också på att dör ut.

Fröken K sa...

Du har helt rätt i att du inte är ensam. Instagrammandet är en "bov" i dramat för mig med. Så enkelt. Men så tänker jag att det där behovet av skrivandet, att få ordning på tankar och vardag genom att gestalta det i ord. Vad skulle man annars göra av det?
Har bestämt mig för att inte lägga av, just nu, eller att liksom inte bestämma något alls. Skriva när jag känner för det, men aldrig för att "hålla igång" bara. Det blir därför vädligt oregelbundet, men så får det vara.
Så jag instämmer med Jenny. Du kan inte sluta. Bra va, att du slipper bestämma själv!?

Alexandra sa...

Men det behöver inte alltid betyda att man måste sluta. Man kan ta en paus. Eller göra som jag och göra om och göra nytt. Då känns det lite roligare.

Kom tillbaka när lusten gör det. För det gör den alltid.

Fifi sa...

Instagram är grymt, men bra för bloggandet, det är det inte! Jag känner att jag postar samma bilder där och på bloggen, vilket kanske inte är så roligt. Men samtidigt vill jag ju blogga också och vill göra enkla vardagsinlägg med bilder, inte bara texttexttextinlägg.

Jag hoppas iaf att du fortsätter att blogga, ta en liten paus om du inte känner för det nu!

Colombialiv sa...

Sluta inte! Gör som Alexandra säger om det är nödvändigt, men sluta inte!

Johanna sa...

SLuta inte! Kan du inte bara blogga när du känner fört? Det finns ju inte någon regel för hur ofta det måste vara liksom! Jag har inte bloggat så jätteofta nu det sista pga inte hunnit, men jag tänker att det får vara okej, och hoppas att ni vill läsa igen när jag väl skriver något, även om det gått en vecka emellan liksom.

LÄGG INTE NER!

Jojjo sa...

Jag är också inne i en sån fas, tycker bara det blir en massa dravel. Plus att det ska vara roligt och inget tvång. Men jag hoppas du fortsätter, vi gillar ju dig!

Josefine sa...

Fattar exakt känslan. Läste det här inlägget när du publicerade det men hade visst inte kommenterat. Det har tagit ända tills nu innan jag haft bloggfeeling sen innan semestern. Och så fort jag pausat för helg har jag tappat det igen. Jag vet inte vad det är men jag tycker det känns som att det är många bloggar som går på lite sparlåga.

Hoppas att det vänder i alla fall för jag tycker inte att du ska sluta blogga. Jag skulle sakna den så himla mycket!!!

Anna Granström sa...

Håller med om det där med Instagram. Men nää, inte sluta blogga, älskar din blogg!