2012-05-22

Note to self:

Säg aldrig att ni efter föris ska gå och se om ni KANSKE kan se en elefant eller två vid cirkustältet. Det där KANSKE är liksom lika med SKA för en 2,5-åring. Och jag vet ju det. Vet det så väl. Men ändå. Man kan liksom inte låta bli att peppa henne lite. Förväntasfullheten liksom, den är ju så härlig. Men besvikelsen när man inte får se nån himla elefant utan bara massa tråkiga cirkustält. Den besvikelsen!
Så satt hon där surmulen och dan i vagnen utan att det ens gick att muta med päron medan vi snällt fick traska hela jävla vägen hem igen. Med skoskav dessutom. Skoskav och tjuriga ungar kan vara sämsta kombon faktiskt.
Tyckte så synd om henne (och mig) att jag var tvungen att kompensera det hela med en jordgubb & rabarberpaj när vi kom hem.
Fantastisk morsa det här som jobbar med att trösta sina ungar (sig själv) med socker. Ehum.

Published with Blogger-droid v2.0.4

9 kommentarer:

Fröken K sa...

Å herregud. Nu ska jag sitta och fånstirra på bilden av pajen, jättelänge och föreställa mig hur den smakar. Har bestämt mig, sådär på riktigt att skärpa till mig så att jag kan ska slippa köpa helt ny garderob i större storlek IGEN. När jag väl bestämmer mig så brukar det gå bra och jag är ganska bra på att förtränga godsaker ett tag, men alltså, paj och vaniljsås, mmmmmmm.

Bara Sara sa...

Förra året när den där cirkusen besökte LKPG var jag F-ledig och tog med kidsen för att kolla. Minns att inte heller vi såg nån elefant, mest massa getter som åt gräs! Hoppas besvikelsen gick över!! Kram

Fifi sa...

Åh nej! Mvh Har svårt- att -hantera-besvikelser-trots-att-jag-är-äldre-än-2,5

Matilda sa...

Jag ärr så glad att iris inte fattar allt jag säger än, ändrar roliga planer ca tio ggr per dag. Och har själv dösvårt för besvikelser. Kommer nog fastna hårt i mutträsket.

Dalkullan sa...

Jag håller med Fifi. Och angående sockermutor tycker jag det låter gott. Mycket gott. Så gott att jag tänker baka en pajjävel i helgen.

Maria sa...

Åh nej, vad typiskt! Kan förstå den besvikelsen, men även hur svårt det är att hålla sig från att peppa..

Duktiga Tjejen sa...

Bättre med en hembakad paj än en klubba eller köpt glass, den där innehåller väl ändå lite näring och vitaminer :D

Jojjo sa...

Men rabarber- och jordgubbspaj är ju galet gott! Nu blev jag riktig sugen. Synd på djuren bara och trist att hon blev besviken. Hoppas pajen hjälpte lite?

Alexandra sa...

precis! bättre m paj än klubba!