2012-08-23

Eller bara några extra bilnycklar?

Ni vet när man låtit ens kille ta över bilkörandet för att man själv skulle in i en affär och denne kille sedan stoppat på sig både sin och din bilnyckel och dragit till jobbet.
Och när man bökat på två ungar kläderna för att åka på inskolning på föris och sedan står där och stilla undrar om man inte har lite magiska krafter trots allt. Krafter som gör att den där jävla bilen hoppade igång av sig själv. Eller att man åtminstone vore Mcyver och kunde starta den med en bit silvertejp eller vad fan som helst. Eller att man bara varit en simpel inbrottstjuv så man kunde trixa igång motorn med en hårnål. Men såfan heller.
Så här sitter jag alltså nu efter hysteriskt utbrott där jag använt både kuk och fitta i ett samtal med M. Efter att ha ringt förskolan (utan att ha använt kuk och fitta) och sagt att vi kommer en timme senare, att M bara måste åka från jobbet och lämna bilnyckeln först.

Uselhheten och klantigheten jag känner nu?
Rätt stor faktiskt.

Note to self: Be M om ursäkt för att jag slängde mig med massa fula i örat på honom och i största allmänhet betedde mig ytterst labilt.
Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

Maria sa...

Ah! Det där hade gjort mig galen också!

Jagger sa...

Känner inte alls igen mig... ;) *fnissar*
Det där har varit jag såå många ggr. Hehe.

Anna Granström sa...

Fast inte konstigt att de där svordomarna kom ut kanske. Även om jag inte gillar just könsord. Och M är väldigt känslig för att jag höjer rösten, vilket kan vara svårt att kontrollera ibland...

Surt iallafall!

Colombialiv sa...

Åh. Det är inte så lätt att behålla lugnet, alltid.