2012-08-15

Hörrö, skulle inte du träna?

Okej, exakt hur bra var det för självkänslan att inatagramma en bild på tre inbokade träningspass i veckan med texten "med vardagen kommer också träningen!"?
Inte vidare värst faktiskt.
Exakt hur många av de passen jag har tränat?
Rätt så exakt noll.
Om jag kommer träna det inbokade spinningpasset ikväll?
Mest troligt inte.
Varför?
Det råkade bli sommar just den här jävla veckan när vår vardag drog igång så jag njuter av den på eftermiddagarna/kvällarna, när ordningen är återställd (återställd = när M kommer hem) istället. (Ja, på dagarna också såklart, men ja, ni fattar.) Badar, käkar glass och grillar och sånt ni vet. Lite så jag jobbar.

I övrigt: hemskt svårt att dra igång bloggandet igen. Fast jag vill. Ju mer sällan jag bloggar desto svårare blir det att komma på inlägg har jag märkt. Mkt märkligt.
Igår bytte jag header som en hjälp på traven. Alldeles själv.
Eller nu ljög jag. Med rätt mycket hjälp från Martin, men ändå. Om tio år eller så kanske jag lyckas knåpa ihop en alldeles egen.
Published with Blogger-droid v2.0.4

9 kommentarer:

Johanna sa...

Sjukt fin header!

Jag MÅSTE göra en ny snart, min är ju universums tristaste verkligen. Herregud alltså. Men blir alltid så förbannad på att den inte hamnar där jag vill riktigt, hoppar omkring och har sig.

Och du, man får faktiskt ta sommarlov när det väl blir sommar för första gången sen maj, typ.

Jojjo sa...

Klart man ska njuta av sommaren så länge den varar!

Jojjo sa...

Och jättefin header också!!

Lotta sa...

Superfin header!! Jag vet vad du menar med bloggandet också...kan bara inte komma igång + att jag har 296 olästa inlägg på Bloglovin. *gaaah*

Kram på er alla!

Bara Sara sa...

Jättefin header!! Hälsa det!! Jag har inga problem att komma på saker att skriva, däremot problem att få till en header..

Jagger sa...

Sådär är jag också.. bloggandet vill sig bara inte. :P Mest för att den känns död tror jag. Men det beror ju på att jag inte har skrivit nåt ...

Fröken K sa...

Å supersnyggt! Min relation till bloggandet är också lite ljummen just nu och har vart det hela sommaren i stort sett. Tror att det kommer igång av sig självt när hösten är här på allvar och man verkligen kommit in i vardagen igen.

Anna Granström sa...

SNYGG header! Och min M har hjälpt mig med min med... Och skaffa egen domän. Och allt annat som har med det där att göra. Hm...

Det värsta med att "börja träna" är just att börja. Istället får man massa dåligt samvete av de där passen som avbokas... Men vafan, man måste ju passa på att njuta av det fina vädret! Det kommer en ruggig höst då du kommer gå på de där passen. Iallafall några. Och några är bättre än inga.

Maria sa...

Jättefin header! Jag håller med om att ju mer man låter bli bloggandet desto svårare blir det att komma på något att skriva. Man slutar tänka så, liksom.. Och ja, sommaren kom ju!!