2012-10-13

Lördagkväll.

Vi lägger tak här hemma. Går bra faktiskt. Inga svordomar eller sura miner. Det enda är väl att M kanske suckar något över min mycket långsamma borrteknik. Men alltså, vet ni hur jobbigt det är att borra i tak eller? Mycket, ska jag be att få tala om. Mjölksyran i armen. Eller så är jag bara svag och vek. Antagligen är det så.

Martin åkte just till affären och frågade om han inte skulle köpa lite godis. 'Bara lite?' Frågade han och tittade med hundögon. 'Nej' sa jag. 'NEJ!' På ett mycket barskt vis. Har inte ätit godis på en månad. Eller alltså, mörk 70% -ig men det räknas väl knappt som godis? Det är ju inte som sura colanappar eller schweizernöt direkt. Sura colanappar. *Dreglar*

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sv: Ja, jag kände att bloggen inte gick att göra nåt med på något vis. Kanske för att jag haft den så länge så den blivit lite statisk, bättre då att börja om och känna sig friare. Får väl se hur det går :)

Duktig du är som håller på dieten (och borren!). Jag borde, men har liksom inte orken ordentligt att hugga tag i det där mammadallret jag släpar runt på. Så jag äter colanappar idag jag. (Kan dock trösta dig med att de inte är sura.)

Luna D Sign sa...

Härligt att ni samarbetar, som arga snickaren skulle säga!
Det är strongt att stå emot godissuget....jag skulle behöva det jag med.

Anna Granström sa...

Inget godis på en månad? Im impressed! Också över att du borrar i taket.

Lilla Kullan sa...

Bra gjort av dig att fixa tak.:-) Stina