2010-08-20

Jodåsåatt...

Jo ni förstår att det här kanske är det sista ni hör av mig. Kanske hamnar jag i finkan redan ikväll. Mest trolig är kanske ändå att jag bli barnlös en tid framöver. Det är nämligen inte alls omöjligt att de där tanterna från den sociala myndigheten kommer och knackar dörr här ikväll. Eller måndag kanske, de jobbar väl inte en minut efter två en fredag kan jag tro. Men nog kommer de alltid, var så säkra!
Idag har jag nämligen suttit både på café Brodway och gått en runda på stan med en tom vinpava under vagnen, fullt synlig till allmän beskådan. Jag tycker själv inte att det är idealet att knalla omkring med en sån mitt på blanka dan en fredag med en nio månaders Kajs i vagnen. Verkligen inte. Vad ska då tanterna tycka?
Tveksamt är också att de kommer tro mig när jag säger att jag och min kille delade den där vinaren på klipporna sista kvällen i Strömstad när barnet i fråga låg i vagnen och sov. Och sedan glömde att plocka ur den. Med största sannolikhet tror de att jag svepte den i all hast imorse för att stärka mig lite inför dagen med en alldeles hopplöst enivis och bestämd liten Kajsa som är precis överallt mest hela tiden.
Så jag får väl lov att tacka för mig då.
Hejdåochså.

2 kommentarer:

jos sa...

haha, den här veckan kommer man nog undan med det mesta i den här stan ;)
jag promenerade runt med soppåsen under vagnen en dag, kunde inte förstå vad det var som luktade runt hela stan..

Lotta sa...

Hahaha, vad roligt! Själv stal jag en 6-pack folkisar när Saga var liten. De låg under vagnen och såklart glömde jag bort dom!