2012-06-01

Det här med barn va..

Vi var på vårdcentralen idag, och i hallen på väg ut till bilen så började Kajsa tjata om att ta med sig sin lilla burk med fingerdockor. "Herrejävlagud vi kommer aldrig iväg!" skrek jag inombords, men suckade och sa att "ja, ja, gå in och hämta den då." Tänkte att då har hon ju åtminstone nåt att sysselsätta sig med där inne.
Och väl där dårå, när vi ropades upp av doktorn, spatserade ungen fram och sa käckt: "Hej hej kompis!" Och aldrig förr har jag väl sett en doktor le så muntert.
Men i alla fall..
Sen då, väl inne i skötrummet och jag satt med Vidar i knät på britsen och doktorn framför datorn så rotade ungen fram den där burken med vad jag trodde var fingerdockor. Men alltså, det var det ju inte. Upp ur burken plockade hon en (använd) strumpa, en halvt uppäten rostis-smörgås, ett halsband och ett värmeljus(!).
"Åh! titta mamma, en popupp-smörgås! Mmm. Titta kolla mamma strumpa, BLÄ! Luktar BAAJS!"

Eh He Hehe He Ehm.

En ville ju gärna dö där en smula. Samtidigt: Tur att det inte var använda typ trosor. Och det där med att det luktar bajs om strumpor, det skyller jag enbart på han den där jag bor med. Det är han som lärt´na.

Annars kände jag att det var lite svårt att förklara varför en 2,5-åring leker med en gammal rostismacka och ett värmeljus..?

14 kommentarer:

kajsa sa...

Hahahahahahha! Åh både jag och Eddie sitter och garvar tårar här just nu [yep jag var tvungen att läsa upp det för honom].. Sjukt kavat eran lilla Kajsa, och sjukt pinsamt kul. Haha.. Tack för kvällens garv :].

Dalkullan sa...

Men herregud! Den där ungen alltså! Jag dör här av skratt!

Mama Bear sa...

DÖR AV SKRATT!

Maria sa...

Haha, det är så rart med barn! ;)

Emelie Jensen sa...

Hahahaha jag dor! Jag tjuter av skratt of forsoker forklara for Ceri vad Kajsa har gjort. Det later inte halften sa kul pa engelska om man sager sa. Hon ar ju bara for underbar <3 Saknar er fina! <3

Cat sa...

Hahaha! Alla de där gångerna man känner sig som värsta supermamman och så kommer ungen och bara förstör allt... :)

Anna - På landet Mot skogen sa...

Hahaha :) Gissa om ni förgyllde den läkarens dag!

Fifi sa...

Haha, tack för ett gott skratt! Fattar dock att det måste ha varit liiiite genant för dig!

Alexandra sa...

hahaha

Tiger Baby, Johanna sa...

Hahaha! Gulligt tycker jag!

Fru Sederblad sa...

Ha, ha! Ny här. Vilken häftig blogg!

Johanna sa...

Hahaha, underbart. Alltså alla dessa saker ungar säger och situationer de försätter sina föräldrar i (!). Så. fantastiskt. underhållande.

Augustifamiljen sa...

hahaha, så sööt! Vi har också bajsstrumpor här hemma tydligen :)

Filippa sa...

Oh my! Så sjukt kul, fast lite pinsamt just då kanske;)