2012-06-24

Efter cirka femton liter jordgubbar...

Sällan har soffan varit så skön som när man kommer hem ifrån en campighelg i skärgården. Efter att ha spelat Gin Rummy (kortspelet som aldrig tar slut) långt in på småtimmarna och ett gäng kids som inte varit jättesugna på att sova om kvällarna pga uppspelta, så är en inte jättepigg nu faktiskt. I alla fall. Midsommar alltså, en sån himla mycket roligare grej att fira när en har ungar. Just sayin'. Eller alltså, det beror ju såklart på ens referenser, men jag för min del har mest firat midsommar genom att dricka större mängder alkohol från sillunchen där nånstans. Nu ba: Äta sill, dansa Små grodorna runt midsommarstång, äta jordgubbar med grädde, gå tipspromenad, köpa lite lotter, fiska lite fiskdamm. Såna saker.

6 kommentarer:

Fifi sa...

Håller med, Midsommar är så mycket roligare att fira när en har kids!

Bara Sara sa...

Håller med! Det är ett annat upplägg nuförtiden. Vi till och med tillbringade midsommar med svärisarna och det hade vi inte direkt gjort INNAN kids.. Jag vann på lotterna också - tre smörknivar som totalt kostade mig 120 spänn!! Mohaha

Dalkullan sa...

Fan. Nästa sommar är det jag som är i Sverige och firar, det hör jag det. Låter ju helt jäkla otroligt fint.

Lotta sa...

Visst är det mysigt?? Bra mycket roligare att dansa nykter liksom... ;o)

Johanna sa...

Vad härligt det ser ut!

Lisa sa...

Fifi: Ja eller hur! En blir ju lycklig in i själen av att se de små dansa som grodor runt midsommarstången. =)

Bara Sara: Vi firade med min pappa och hans sambo och mina bröder med respektive. Förra året med mina svärisar. Som sagt: Det hade en ju inte direkt testat tidigare. Haha.

Dalkullan: Ja det tycker jag verkligen du ska! Är inte dalafirande ännu lite extra dessutom? Midsommar är helt klart den bästa högtiden vi har tycker jag. Ingen stress eller krav på att hinna träffa all släkt. Man bara har kul liksom. Och sommaren har precis börjat!

Lotta: Haha tidigare har jag nog ens dansat kring midsommarstången. Eller jo. Ett år på festival i Belgien när vi gjorde oss en midsommarstång. Var en så nykter. Ehum. Men kul det var det iofs. =)

Johanna: Haha. När jag såg dina fina bilder från din midsommar så ba: Hm, vad skrev jag nyss i min blogg egentligen? Och ångrade mig en smula, haha. Din midsommar såg inte ut att ha varit så pjåkig den heller. =)