2010-02-02

Jo jag undrar...

Bebisar har ju vad man kallar tillväxtperioder då de äter väldigt mycket. Jag undrar nu om det även kan drabba oss mammor? Det skulle vara ofantligt skönt att kunna skylla på det nu när jag har varit kroniskt hungrig hela dan. Om det inte hade varit för att den där förbaskade mensen kom redan för två veckor sedan hade det ju varit när till hands att misstänka det. Men nej.
Det är ju så himla trist att inte kunna skylla sina åkommor på någonting, jag har ju likosm varit van vid det i nio månader och nu helt plötsigt får jag stå på alldles egna ben och skylla på just ingenting alls.
Därför undrar jag; tillväxtperiod för mammor? Naturligt?

Det kanske även kan bero på att jag börjat träna rätt flitigt senaste veckan, om det nu inte skulle vara så att man drabbas av tillväxtperiod som 26-årig småbarnsmamma alltså...

2 kommentarer:

Cat sa...

Äter hon bröstmjölk? I så fall tar ju det en massa energi från dig. Och träna... Klart som fan att man blir hungrig. Jag skulle ju kollapsa av hunger om jag började träna... Det är förresten den enda anledningen till att jag aldrig tar mig till gymmet ;)

Lisa sa...

Nä jag ammar inte, i så fall hade det ju helt klart förklarat det hela. Antagligen är det träningen, men alltså kroniskt hungrig, trots middag! hoppas dock att det bara är tillfälligt annars spelar det ju ingen roll hur mycket jag tränar. =)