2010-02-01

Lite gnäll

Vi har en gäst härhemma, en rätt så ovälkommen sådan. Det är en stor röd låda mitt i vardagsrummet, som sprider oönskad supervärme och oönskade ljud. Det här ljudet från fläkten är väldigt sövande för både mig och Kajsa vilket är precis värdelöst, jag menar, Kajsa var ju rätt duktig på att sova redan innan.
Fläkten är här hemma eftersom den förbannade kylan har gjort att det är is mellan fönstren, is i väggen och is i taket. Fläkten ska tina upp all jävla is och sedan motverka fuktskador. Jag misstänker dock att de där fuktskadorna redan krypit sig in i både väggar och tak, återstår att se vad Harméns tänker göra åt det.
Eftersom det är snövallar höga som höghus utomhus och plogarna har häcken full av all snö som väller ner och därmed inte hinner ploga normalt innebär det att vi får stanna inne.
En karantän i ovan nämnda misär känns inte direkt som någon toppenbra start på veckan. Men i eftermiddag ska jag iväg på spinning då får jag andas luft och knata i snö utan barnvagn. Skönt ska det bli.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Det här kanske är nåt? http://www.hemnet.se/beskrivning/529707?r=3

Lisa sa...

Om man kapat av huset, flyttat det till ett lite mer avskilt läge med en trädgård där jag kunde planera och odla så hade det varit helt perfekt. Invändigt var det ju grymt fint! Men åh vad jag är sugen på hus! Tack för tipset! =)

Lotta sa...

Hehe, anade att det inte föll damen i smaken. Jag tycker som du. Det kanske är bra som första-hus (för oss som inte har en insatslägenhet)...