2009-02-25

Don det, sodra Laos

En nattbuss senare fran Vientiane befann vi oss plotsligt i Pakse i sodra delen av Laos. Darifran tog vi en lokalbuss upp till djungeln dar vi hyrde en bungalow precis intill ett vattenfall. Efter en kampig vandring pa fyra timmar kunde vi ocksa antligen njuta av det kalla vattnet precis vid fallet, mycket maktigt!
Dagen efter fortasatte varan fard ner till four thousand island, dar vi tog en bat over till Don Det dar vi befinner oss nu.
Har gor man inte manga knop om dagarna. Pendlar mellan hangmattan i bungalown till ringen i floden dar vi flyter omkring och lapar sol. Ibland gar vi upp till nan av barerna och tar oss en varsin fruitshake, slappare kunde det inte vara, och vi alskar`t! Tankte forst dra harifran imorron men vi har bestamt oss for att stanna ett par dagar till, nojer oss med att aka over till en annan o imorron och fixa lite mer pengar.
Har tagit en hel del bilder men jag vantar med att lagga upp dem tills vi hittar nat internet som gar lite snabbare.

Nu ar det mat som vantar och kanske en beerlao till det...

Hoppas ni har det fint darhemma!

1 kommentar:

H sa...

Skönt att höra att ni fortfarande har det gött! Jag ska kila förbi hemma hos er efter jobbet så ett mail trillar väl in runt åtta-snåret!
Hörde/såg också vad som hänt i Kimstad. Sorgligt. :(

Saknar er!