2010-01-27

Dagens

+

* Det snöar och är allmänt rusk ute vilket innebär hemmamys hela dagen lång med gott samvete.

* En citykorg är nu på väg via buss hem till oss så om någon dag eller så behöver inte Kajsa trängas i en pytteliten barnvagn.

* Jag har redan städat vilket innebär att dagen kan gå åt till betydligt trevligare saker.

* Jag har lyssnat på What´s the point med Johnossi fler gånger än jag kan räkna och tycker den är alldeles jättebra.

* Min väldigt arbetande kille fick ut en sjukt bra lön och det kan innebära att vi trots allt tar oss till Linkan för att se ovan nämnda band och Thåström. Om vi vill. Det är nämligen väldigt mycket skoj som händer just den kvällen då vi fixat våran första barnvakt till en mycket nöjd morfar.

+ i största allmänhet

* Jag har världens sötaste leopardtjej pratandes med en groda i babygymet

Dagens -

* Att man aldrig kan ha jäst och andra nödvändigheter hemma när man blir väldigt baksugen.

* Det snöar. Det är alltså inte ett dugg närmre till våren. Men som sagt, idag får den saken höra till övervägande plus.

4 kommentarer:

jos sa...

Tusan, du hade ju fler plus än minus på din lista. nu vill jag göra om min ;)

skönt att det löst sig med vagnen!
vi har också barnvakt ordnat och klart, men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag har mest lust att göra..

H sa...

Åh leopardtjejen <3 Måste komma och hälsa på er snart!

Lisa sa...

Jos: Nä det ställer ju till det lite när det händer så mycket skoj, typiskt att allt ska hända på en gång! Fast å andra sidan lika bra eftersom man ändå inte vill skaffa barnvakt titt som tätt. Vi resonerar nog som så att blir det nån rolig förfest nånstanns så blir vi nog hemma (vi räknar kallt med att biljetter finns) eftersom vi träffar folk så sällan så känns förfest med roligt folk man inte träffar så ofta längre som det roligaste alternativet, sen är det bara ett plus att man går till guske sen. =) Men vi får se. thåström är ju alltid thåström...

helena: JA! nu börjar det bli dags att ses igen, vi har ju lyckats hålla engångiveckan hittills. men på lördag ses vi ju hur som, men då utan kajsa och jag antar att det är henne du vill träffa. jag o martin är inte längre så viktiga har vi kommit fram till. ;)

jos sa...

Jag känner också lite så, när man väl har barnvakt och kan gå ut tillsammans så vill man ju hinna träffa så många som möjligt. Men sen vet man ju att när man väl kommer ut på krogen splittras alla så mycket hänger ju på förfesten..

Men som du säger, thåström är ju alltid thåström. Känner lite dock att sist jag och Jon var ute tillsammans var nog typ när vi var på thåström i mars så vore lite kul med nåt annat. Men men, det är ju ett par veckor kvar.

Sjukt söt Kajsa var i leoparddressen förresten :)