2010-01-20

Om ett undre liv.

Eftersom jag är väldigt duktig på att måla fan på väggen har jag gått och bävat lite för den här dan. Efterkontrollen. Då jag tryckt ut en liten tjocka, och fjossen fått känna på både sax och sugklocka trodde jag det skulle se ut som 3:e världskriget härjat därinne. Minst. Jag har suckat och tänkt att min fjoss, den blir aldrig som den en gång var. Men jo då, det visade sig att den är i prima skick.
Phju!

7 kommentarer:

H sa...

Woho! Härligt! :D

jos sa...

fan vad nice! grattis! (om man säger så, men det är ju rätt skönt med en hel pulla så det kan nog vara på sin plats)

haha, jag kommer ihåg att vi firade när jag hade varit på efterkontroll. med min hypokondriska ådra var jag säker på att jag drabbats av framfall eller att livmodern typ vänt sig uppochner eller nåt annat sjukt obehagligt. Blev typ chockad när barnmorskan sa att allt satt där det skulle och såg normalt ut.

Linnea Östling sa...

hahaha yes! grattis! jag var hel å fin jag med! verkar som vi klarat oss alla tre!

Cat sa...

Fjoss? Haha :) Skönt att allt var bra i alla fall.

nataber sa...

heja fjossen! haha

Lisa sa...

Haha fy tusan vad vi är bra! eller snarare, våra fjossor är bra. Hurra för dem! Jag var också livrädd framfall och fan o hans moster, specioellt efter det att jag fått veta att det minsann inte dög med en vanlig barnmorska till undersökningen utan att jag skulle få gå till en doktor. Doktorer brukar inte inhysa lugn i mig direkt.
Cat: ja efter mycker diskussioner kring vad tusan man ska kalla den så kom helena med den briljanta idén fjossa! =)

t sa...

HEJJA FJOSSOOOR!! Mina dunderbrudar låter sig inte knäckas av barnafödade inte. :) Peppe på jobbet sa att jag visade hela "dosan" när min gylf var öppen. Jag tyckte det var rätt sött. Dosan. Haha. :)