2010-05-03

Om att våndas.

Sitter här och våndas, undrar vad fanken jag gett mig in på. Klockan fem ska jag gå på gyminstruktion. Få en personlig tränare för en timme. Kolla igenom vilka maskiner jag ska köra för att bränna fett och förhoppningsvis få lite muskler på de stället jag vill bränna fett och få muskler. Inte synliga muskler dock, mest bara för att känna mig stark.
Men det här mötet med min högst tillfälliga tränare äger rum om 1,5 timme, mitt i rusningen på gymmet. Skämmas kommer jag göra, känna mig vilsen och bortkommen. Men jag tänker att gör jag det nu kommer jag bara skämmas en timme, gör jag det inte kommer jag känna mig bortkommen varenda gång på gymmet. Och varenda gång lär då bli högst två gånger eftersom jag sedan kommer skita i det.
Så alltså, gymmet nästa!

1 kommentar:

Miss Muffin sa...

Oh shit. Modigt! är livrädd för gymmet (tydligen). Hade som plan att BARA träna på gymmet. Istället går jag bara på pass. Flocken gör mig trygg. LÄngst ner i hörnet står jag alltid. Vågar inte gå in i gymet och bara.. "jaha hur gör man nu?". Ska snart gå dit med kompis istället så jag inte behöver känna mig som en jädra tönt.