2010-12-30

2010

Nu så här dagen innan nyår vore det kanske läge för en sån där årssammanställning. Men ärligt talat, ett år kommer aldrig, vare sig förr eller senare vara så händelserikt som 2009.
Det här året kan mest sammanfattas som det år då Kajsa har blivit en egen liten individ med en alldeles underbar personlighet. Då hon gått från bebis till en väldigt liten, men ack så bestämd tjej. Ett år där vi skrattat varenda dag åt tokigheter hon hittar på. Året då jag upplevde min första riktiga rädsla och insåg att det här med barn medför en ständig oro i maggropen.
Ett år då våra helger spenderades i soffan med Robinson, På spåret/Idol och Så mycket bättre. Då jag blev faster för första gången. Där jag frivilligt bytte bort en annandag för att hänga med familjen för att jobba nyårsdagen. När ordet sovmorgon fick en helt annan, nästan drömsk innebörd. Och så var det året då jag på riktigt, sedan jag var barn uppskattade (nåja, nästan i alla fall) snö och vinter. Och julen.

Jamen gott nytt år på er då!

1 kommentar:

jos sa...

Ja hjälp vad mycket som hänt senaste året. Jag vågar mig inte heller på nån lista, skulle bara glömma en himla massa grejer eller så skulle listan bli en hel bok.

Jag ska inte säga att jag minns när jag blev faster första gången eftersom jag var typ 4-5 år. Men killen jag blev det till har iaf flyttat hemifrån nu i dagarna, så av erfarenhet kan jag säga att syskonbarn blir också stora oändligt mycket fortare än man tror..