2009-09-09

Åtta veckor

Så var den här då. Dagen då jag inte har ett jota inplanerat. Och det känns så himla ofattbart skönt men samtidigt väldigt märkligt.
Jag har problem med det där att sova länge utan att få dåligt samvete, inte göra nåt och bara vara hemma och skrota. Jag tänker att jag är så himla slö och det här går ju minsann inte an. Men jag SKA få de tankarna ur hjärnan för nu är det faktiskt som så att om åtta veckor är det tänkt att jag ska föda barn. Om åtta veckor så existerar inte sovmornar eller oplanerade slöa dagar där jag kan göra vad jag vill när jag vill.
Jag har aldrig (om man bortser från 6 veckors resnade) varit ledig så här länge någonsin. Det har pluggats och jobbats heltid sen den dagen jag tog studenten, så nu har jag förtjänat att slappa lite.
Jag ska med andra ord spendera resten av de veckor ungefär som idag; baka lite, gå långpromenader, ha seriemaraton (True blood & Six feet under står på schemat) och käka ananas samt hänga lite med övrigt folk som har på tok för lite att göra.

För åtta veckor var jag på Hultsfred. Det känns ungefär som det var en vecka sen. Åtta veckor framåt känns dock som en hel evighet men med lite tur så blir det november nån gång...

3 kommentarer:

Cat sa...

Bara 8 veckor kvar! :-O Och inte en enda magbild har du lagt upp... Skärpning Lisa! ;)

Lotta sa...

Håller med Cat. Vill se lite magbilder nu eftesrom vi aldrig ses IRL! :o)

Lisa sa...

Ja ja jag får väl se till att lägga upp ett par snart då. =)

Lotta; mamma pratade om att hon skulle ut till er nästa vecka nån gång, tänkte hänga med då eftersom det var sjukt länge sen vi sågs och jag inte har ett jota att göra. =) Om du bara ser till att bli frisk så...