2009-11-11

Lite gnäll och åter gnäll.

Jag har skittråkigt, och samtidigt som jag har det håller jag på att gå trötthetsdöden till mötes. Det här med en hel natts sömn tycks vara ett minne blott.
Folk föder barn, pluggar eller jobbar. Annars har man sjuka barn. Jag gör varken eller. Jag har alltså ingen att umgås med, ingen att fika med. Dessutom är folk precis värdelösa på att uppdatera sina bloggar så jag har ingenting framför datorn att göra på mina sömnlösa nätter. Inte på dagarna heller för den delen.
Nu skulle jag utan problem kunna sova bort hela dagen men det känns bara ännu tråkigare och jag måste iväg och anstränga mig, typ springa en tio varv runt strömmen kanske? Men det skulle nog mest resultera i svinont i fötter och ben.
Hade min kille varit hemma hade en utflykt till marmorbruket suttit fint, men han jobbar ju såklart och har därför bilen.
Ni märker att det är precis skitsynd om mig va?
Till råga på allt börjar jag bli förkyld, så himla opraktiskt!

4 kommentarer:

jos sa...

Usch och fy vad träligt det låter. Och jag som nyss kom hem från en vända runt strömmen, hade vi ju kunnat gjort sällskap. Nu hejar vi ju på att bebis tar och kommer ut senast i natt, men annars är det bara att du hör av dig om du vill promenera eller så imorn!

Lotta sa...

Sov Lisa. Jag lovar, du ångrar dig inte! Jag vet PRECIS hur du känner dig men snart är det faktiskt dags! :o)

jos sa...

Hett tips förresten;Promenad i backen i skogsrundan i Aborreberg (där fick jag en förvärk så jag vek mig dubbel dagen innan Milo föddes). Tror du ska undvika att springa dock, krafterna behövs till annat ;)

Cat sa...

SOOOOV! Jag lider av total sömnbrist. Upp tidigt på morgonen för att ta mig till skolan, efter att en unge väckt mig ca 3 gånger per natt. Plugga. Hem och ta hand om dem. Sova och blir väckt 3 gånger till.

Du kommer lida av sömnbrist i en halv evighet snart. Och när du vant dig vid att få sova igen så kommer tonåren då man ska sitta och vara orolig för vad de gör. Vi kommer aaaaaldrig mer att få sova.

Usch, när jag skriver så kan man ju undra vad man ska med barn till egentligen ;) (Det är underbart, trots sömnbrist, jag lovar.) Men SOOOOOV medan du kan! :)