2009-11-04

Om träningssuget.

Jag är sanslöst sugen på att börja träna. Ja inte just nu, men så snart det går. I om inte nio, så åtminstone drygt sju månader har jag varit så himla hälsosam. Ingen alkohol, inga cigaretter, inga bakfyllepizzor eller fyllemat. Ätit regelbundet och nyttigt. Jag har gått promenader i stort sett verenda dag sen jag kom hem från resan, och visst har det slunkit ner både en pizza, äppelpaj, och kladdkakebit emellanåt men i det stora hela mer hälsosam än någonsin förr och jag gillar´t!
Nu har jag haft autogiro på Nautilus i ett år, spinnade som tusan fram till februari sen har jag bara låtit pengarna dras från mitt konto alldldes i onödan. Jag tröttnade liksom lite på det där med att bara spinna, jag vill ha mer gruppträning och lite variation. Men friskis som jag tränat på tidigare har inte haft autogiro vilket har inneburit fasligt mycket pengar att slänga ut på ett bräde.
Men nu så. De har börjat bli moderna på rikt och fått tummen ur, så nu kan jag betala 250 spänn i månaden för både spinning och gympa.

Det var sannerligen länge sedan jag kände mig så här motiverad till att börja träna, så nu hoppas jag på jag kan komma igång relativt snabbt efter förlossningen. Men det är klart, det får ta precis den tid det tar, jag antar att det kan vara rätt svårt att komma ifrån en söt liten skatt som kommer finnas härhemma under de första månaderna.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Friskis har ju mamma/barn-gympa. Kanske vore nåt?

a sa...

jag går på friskis! :)

sofie sa...

haha oj nu skickade jag utan att jag märkte det. men iallafall, friskis är bra skit! jag har lite svårt att gå regelbundet bara haha