2009-11-16

Sju dagar +

Nu har jag provat det mesta. Skogspromenader. Färdknäpp. Trappor. Ingefärste.
I N G E N T I N G. Alltså det var sju dagar sen den skulle ha kommit. Den här veckan har kanske varit den mest händelselösa veckan någonsin. Skittråkigt är det!
Men nu har jag gett upp alla försök att få igång det, tycks bara vara att gilla läget som gäller, men det är förbannat svårt!
Nu ska jag dessutom iväg till barnmorskan, jag som lite käckt sådär sa vid förra besöket, att hehe ja vi kan ju boka in en tid men jag hoppas inte på att vi ses... Tji fick jag!

I eftermiddag ska jag åka hem och hälsa på en skitliten bebis, endast sex dagar gammal. Tänkte att vi skulle lägga upp en strategi hon och jag. Jag ska sniffa lite på henne för det har jag hört kan hjälpa. Hon får å sin sida försöka få den sugen på att komma ut och hälsa på sin lilla kompis.
Men det är klart, det verkar ju inte vara något smartskaft jag har därinne så vi ska nog inte räkna med för mycket. Jag menar, vem väljer att stanna kvar därinne i magen när man kan komma ut och busa med underbara bebiskompisar, få gormetmat i form av bröstmjölk, sova i en skitmysig säng och få massa kärlek, uppmärksamhet och en byrå med nya kläder?
Men men... hästarna finns nog där, det tar nog bara lite tid att samla in dem. Vi hoppas h*n lyckas med det väldigt snart i allafall.

Gillalägetgillalägetgillaläget...

2 kommentarer:

Lina sa...

Knulla ska fungera. Testa det.

Lisa sa...

Ja det var ju det där med färdknäppen och alltså redan beprövat. Sicket jävla bullshit!