2008-11-16

Roskildeabstinens

Efter en aprolig torsdag (med vissa undantag) som innehöll mycket öl och en lugn helg avslutade jag nu söndagen med att kolla på Roskildefilmen. Herre jösses vad jag vill dit!
"Nämen HA, där är ju Satan!" löd det efter ett par minuter in i filmen. "Nämen HAHA där är ju vår buss med Baleos & A-K´s liksäck utanför, å kolla! där är Jönsson med hatten! och där är ju Sörens buss!"
Jag tackar alla mina fina festivalvänner för den utomordentligt fina 25-årspresenten jag fick i somras, tack vare den kan jag ju inte banga i år. Med cyklop, snorkel, regnjacka + byxor + hatt samt stövlar och ett presentkort på ticnet finns det ju inget som hindrar mig lägre. Så nu kan man väl bara gå omkring och längta ihjäl sig i sju månader tills det är dags att återvända igen efter ett års uppehåll. (Nåja nästan två då...)
Men tills dess gott folk blir det jobb, jobb och åter jobb samt två resor att se fram emot.

Imorron är det till att gå upp kl sex för att gå och träna, sen är det två heldagars jobb innan jag är ledig och kan socialisera mig igen. Socialisationen hoppas jag kommer bestå av en fika med helena, sofie och en hemkommen frida.

Inga kommentarer: