2011-02-25

Om en shoppingtur.

Idag är det fredag, löningsfredag dessutom. Till råga på det visade Kajsa tydliga tecken på att hon hade varit inomhus tillräckligt länge genom att demonstrativt sätta sig vid ytterdörren med sina skor, sin kånken och hundskrället. Jag tog det på allvar och gick till parken så hon fick leka av sig lite i snöblasket, tänkte att då kan jag med gott samvete gå en runda på bokrean efter all lek. Kanske hitta en tröja också. Och ett, eller typ fyra fotoalbum och en pepparkvarn. Jag är i fasligt behov av en pepparkvarn, oklart riktigt varför.

Men alltså, det går ju inte alltid riktigt som man tänkt sig. Eller väldigt sällan.
Ner på stan, kolla lite bland böcker utan att hitta något. Eller jo, hittade massor, men inget som var rea. Började känna att jag måste uppsöka en toa, min urinblåsa håller sakta med säkert på att fyllas till brädden. Hittar ingen femma, inga mynt eller kontanter överhuvudtaget.
Skiter i allt och tar sikte på att gå hem utan att ha fått shoppat ett enda dugg annat än fotoalbum som jag roffade åt mig i förbifarten.
Kommer på att jag måste stanna på ican och handla nåt gott fredagskäk. In på ican, Kajsa vill inte sitta i vagnen. Ostbågeformat, skrikande barn i vagnen och en brutalt kissnödig och stressad mamma = not a good combo. Mutar ostbågen med russin. Tänker att nu kommer butiksbiträdena på ica tro att jag snott asken, men skiter i det. Bara få tyst på barnet.
Väl framme i kassan är jag färdig att typ kräkas kiss.
Inser när jag packar upp varorna på linen att det här var ju inte riktigt som jag tänkt. En keso, en mjölk, 1/2 ananas, bananer och en burk krossade tomater.
Joråsåatte, det blir säkert en bra fredagsmiddag.

Note to self: Handla aldrig kissnödig.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hahaha, det blir säkert en jättegod mysmiddag!! ;o)

s sa...

hahaha men lisa då! :) nästa gång du nästan kissar på dej på stan så får du komma o låna min toa haha!

Lisa sa...

Haha nä, utsikterna för en god fredagsmiddag såg inte så lovande ut, men Martin styrde upp grejer så vi kunde göra plankstek och så var den middagen räddad. :)
Sofie, det var snällt av dig, det ska jag lägga på minnet. :)