2011-02-08

Tisdag kväll.

Det första monsterpasset på förskolan är avklarad. Kajsa tycktes nöjd över tillvaron och gillade att hänga av lite i soffan för att varva ner efter allt ståhej. För fy sjutton vad det tar på krafterna att gå upp i svinottan!


3 kommentarer:

Elin Alenteg sa...

Sötplutta!! Vilka härliga lockar! :)
Underbart söt! Längtar efter min egen lilla sötnöt :)
Hur går det med illamåendet? Jag drömde om dig i förra veckan och du va gravid och illamående i drömmen och jag tyckte så synd om dig :( Hoppas att det snart släpper helt iallafall.
Kram kram

Lotta sa...

Åååååååh, hon är så go!!! Hon börjar bli väldigt lik dig faktiskt, iaf på de här fotona. :o)

Skönt att det gick bra första dagisdagen.

Lisa sa...

Elin: Haha ja jag begriper inte varifrån hon fått de där lockarna. Både jag och Martin har spikrakt hår! Jag trodde att illamåendet gått över, men det verkar bara ha tagit en veckopaus över helgen, nu är skiten tillbaka igen. (Dock oklart om det är preggoillamående, eller sjukillamående.) Tack, jag hoppas också att det släpper snart, jag är ju så bortskämd med min förra graviditet att den här kommer lite som en chock.
Nu håller jag tummarna att din lilla prinsessa ska komma snart, kan ju bli när som helst nu. Spännande. =)

Lotta: Hihi min lilla tjocka. ;)
Ja, vet du att jag tyckte faktiskt det också. Det är väldigt sällan jag kan säga om jag tycker hon är lik mig eller Martin, men just på de här bilderna tycker jag nog att hon är lite lik mig som liten, lockarna till trots. =)