2011-02-24

Shake it, baby!

Gårdagens träning bestod av zumba. Jag hade peppat för det där väldigt länge, men antingen har jag jobbat eller så har Martin haft jour. Igår hade han också jour, men jag fick gå på nåder om jag lovade att ha uppsikt över mobilen. Det hade jag. Eh. Inte. Givetvis glömde jag bort den där fördömda mobilen och jag svettades betydligt mer av att se två missade samtal och ett meddelande på displayen efter träningspasset än av att skaka rumpa. Tack och lov inte från en arg M.
Men i alla fall zumban. Det skakades rumpa, vickades på höfter och snurrades kors och tvärs, och aj då, där var det lite rumpskak och en snurr i en faslig kombination. Eh, snurrigt.
Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska ge upp den där träningsformen helt och hålla mig till simning och spinning eller om jag ska göra ett nytt försök med en annan instruktör.
Känns lite som att bli snuvad på hela konfekten när man inte får svettas ordentligt. Fan, jag som hade hoppats få lite mer variation i träningen.

2 kommentarer:

Linda Quist sa...

Kan lova dig att första gången jag gick på zumba så tänkte jag ALDRIG MER! Just för att jag inte hängde med ett skit, men man kommer in i det. Påt igen bara!

Lisa sa...

Ja jag får se, jag tyckte instruktören var helt värdelös, han liksom bara stod i ett hörn och sa vad vi skulle göra. Räknade med alla kunde vartenda steg (vilket det bara var typ två som kunde) så jag fick helt enkelt kolla på just de två. Haha.