2011-02-22

Värt.

Igår förmiddag låg jag och kved i sängen. Målade upp bilder där Martin bodde på hotell, drack öl och lyssnade på musik i världsklass, Kajsa hos sin farmor och farfar medan jag låg kvar där i sängen och led helvetes alla kval.
Jag trodde inte alls att jag skulle palla att sätta mig på tåget och ha det fint i ett dygn. Det gjorde jag verkligen inte.
Men så kom Martin hem efter att ha lämnat Kajsa hos barnvakten och tittade på mig med Martinögon och bad om att jag skulle göra ett försök. Han menade på att skulle jag inte må bättre så kunde jag ju lika gärna ligga på ett lyxigt hotell med tv vid sängen.
Och jag kunde inte motstå hans böner. Tack och lov.
När vi kom upp på hotellet och jag fick syn på sängen med alla fluffiga täcken och kuddar så somnade jag tämligen omgående. Efter två timmar var jag pepp igen.
Band of Horses spelade makalös musik för mig och några tusen andra, sen sov jag som aldrig förr där bland allt fluff i en himla massa timmar. Vaknade utsövd, tittade på morgontv med världens bästa kille och kunde inte tacka honom nog för att han tjatat med mig. Och när jag hade tittat på tv och tjatat och åhat mig tusen gånger över alla sköna täcken och kuddar och om att jag vill ha en tv på sovrummet jämt så åt vi hotellfrukost. Och vilken jävla frukost. Vi åt i över en timme. I lugn och ro ihop med fint sällskap.
Åkte hemifrån i rätt dåligt skick men kom tillbaka i betydligt bättre. Fy satan vad värt!

4 kommentarer:

Fifi sa...

Vilken jäkla tur att ni åkte!!

Miss Muffin sa...

Åh GUD!!!! Jag är avundsjuk.

Elin Alenteg sa...

Oj som jag har undrat om ni kom iväg eller inte. Klarade du dig inte från magsjukan, men åkte ändå alltså? Härligt att ni kom iväg ändå och att det blev så bra! :)
KRAM

Lisa sa...

Ja, jag vpgar inte tänka på hur mycket jag hade ångrat mig om jag stannat hemma. Med lite alvedon och väldigt mycket god vilja så gick det ju himla bra till slut. =)

Elin: Nej nej, magsjuka var det aldrig tal om. Hua, jag som lider av sjuk skräck över att bli tvungen att kräkas bland folk. Kajsas kräk var så här i efterhand antagligen en släng av scharlakansfeber, jag låg mest i frossa, huvudvärk och allmän sjukdomskänsla.