2011-02-07

Toalettbestyr.

Idag är jag hemma och bara njuter av att vara ledig ihop med Kajsa som jag knappt sett på hela helgen.
Nyss hörde jag ett glädjetjut inifrån badrummet, när jag kom in tittade hon upp från toaletten med ett smile över hela ansiktet och sa 'titta, titta!' och pekade ner i toan.
Där i låg det rätt exakt en napp, en shampooflaska, en fisk och en tom toarulle.
Tack och lov hade hon missat att bada sin lille hund, vågar inte ens tänka på hur det hade gått med hennes vil om hundkräket varit dyngsur.
Note to self: Stäng alltid toadörren!

Imorgon är det tisdag, den här tisdagen har jag fasat lite inför rätt länge. Både jag och Martin börjar jobbet kl sju. Det innebär att Kajsa måste vara på dagis 06:20, vilket i sin tur innebär att vi måste dra upp en väldigt trött Kajsa ur sängen innan sex. Här pratar vi alltså om en sjusovare av rang som sällan vaknar innan halv nio, nio om morgnarna. Och nu blir vi alltså tvugna att väcka henne. Känns liksom inte riktigt rätt någonstans.
Vidare fasar jag över att hon sen ska tycka att det var en alldeles ypperlig idé att gå upp strax före sex, och bestämma sig för att göra det varje morgon.

3 kommentarer:

jos sa...

Milo har badat sin snuttis i toan både en och två gånger. Och nu har han dessutom lärt sig öppna dörren.. Brukar få köra snabbprogram på tvättmaskinen och sen försöka få den någotsånär torr med hårfönen, lika uppskattat varje gång.

Lotta sa...

Hahaha, goseungen! Vad skönt att inskolningen har gått så bra, det underlättar ju för hela familjen! Lycka till på första riktiga dagisdagen. Stort.

Lisa sa...

Jag fasar för den dagen. Hundkräket är ju liksom rätt tjock vilket jag tror kan vara rätt problematiskt för torkningstiden..

Tack, Lotta. Det visade sig gå hur galant osm helst. Himla skönt!