2009-10-14

Det går framåt.

Jo alltså.
Nionde månaden. Vecka 37. 26 dagar kvar.
Nu kan bebisen komma i princip när som helst, i vecka 37 räknas den inte längre som för tidigt född.
Shit pommes!
Jag är höggravid, jag trodde inte det skulle vara så här att vara höggravid. Jag trodde att man skulle vara STOOR och känna sig som en valross och sitta i soffan med svullna fötter och vara gnällig och sånt. Trodde att man skulle vagga fram när man går. Det gör jag inte. Jag sitter i soffan utan vare sig svullna fötter eller gnäll. Jag går promenader runt strömmen och visst, kondisen har väl dalat något men jag går fortfarande om motionärer och då känner jag mig tuff och stark när jag kommer där och går med magen i vädret. Jag har inte ens tagit ut ett endaste av de där gravidkorten som man tycks få per automatik så fort man blir gravid. Ni vet de där där man har rätt at beordra sin karl att springa ner till affären fem minuter innan stägning för att köpa nåt man blir hysteriskt sugen på. Eller beordra massage, eller hämta det. Och yada yada, ja ni fattar. Inte ett endaste har jag utnyttjat, fast vem vet, när nästa bebis vankas så kanske man mår pyton från dag ett och då kanske dubbla uppsättningar gravidkort behövs...

3 kommentarer:

H sa...

Precis! Bra att planera lite inför framtiden med! :) Annars kan du ju dra ett par jag-har-precis-klämt-ut-en-unge-kort snart. :)

sofie sa...

ååh! så snaaart! så spännande! passa på att dra korten nu tycker jag! :)

tess sa...

Asså det vetifan om inte jag tycker är lite orutinerat. Svullna fötter eller inte. Du är gravid. INTE din karl. Det är skäl nog. ;) Min graviditet: Handla isglass åt mig: Check! Massera mina fötter, svullna eller inte:Check! Boinka folk som är i vägen på stan med min mage: Check!
Seb är ju inte jag lika rejäl som du på långa vägar. Helt underbart att allt gått så himla bra. Snart kommer en klutt ut med en himla fart får vi hoppas. :)