2009-10-01

Good bush bad bush...

Ja ni vet den där t-shirten med en välansad fjossa på en bild och ett fult tryne på USA:s förre president på en bild brevid...

Ungefär så fast både busharna är väldigt väldigt fula.
Jag har insett att jag inte tänker sätta min fot badhuset, jag som hade tänkt gå och simma. Men si det går inte. För hur mycket jag vrider, vänder och böjer mig i duschen för att försöka ansa den där bikinilinjen så går det åt helevete!
ÅTHELVETE gott folk! Det resulterar i skärsår och en förbaskad frustration istället så nu ger jag helt enkelt fan i det. Så bad bush är nog bara förnamnet på eländet där nere.

Hmmpf, hoppas ni antecknade...

5 kommentarer:

jos sa...

hahaha! är inte klokt hur fort man glömmer ändå, men när du skrev det så kom jag ihåg att det var ett helt hopplöst projekt. kulan sitter ju liksom där den sitter, går inte precis att skjuta den en bit åt sidan..

tess sa...

HAHAHAHAHAHAHAAHAH. NU gav du upphov till en av dagens flatgarv!!! FLAT-garv!! HAHAHAHAHA.

Inte för att retas men jag ansade min Bush och den är faktiskt fullt synlig. Den syns tillåme när jag står upp och kollar ner. MOUHAHAHA. ;)
Kan du inte be Martin om hjälp? :P

tess sa...

eh..kom precis på att flata inte är fjossa utan en tjej som gillar en tjj. Jag är visst inte så kvick. HAHA.

Lisa sa...

ja hopplöst minst sagt! det är inte utan att den börjar bli rejält ivägen den där kulan. =)

haha själv tänkte jag på FLATlöss i bushen. Hohoajajaaj!
Ja han skulle nog kunna göra det men efersom jag bara skulle stå och gå ihjäl av garv så skulle nog inte resultatet bli nåt vidare ändå. =)

Cat sa...

Som någon annan skrev, man ber pojkvännen om hjälp, hur mycket garv det än resulterar i. Blir det inte bra så kan du ju i alla fall skylla på honom :-)