2009-10-28

Jag har en plan.

Jag har storslagna planer på att föda barn i nästa vecka. Torsdag eller fredag tycker jag känns som alldeles perfekta dagar att få en liten bebis på. Då hinner jag med festligheter i helgen, städa lite, kolla på Six feet under och ta några mer sovmorgnar innan det är försent.
Jag tvivlar dock rätt rejält på att lillfisen går(?) i samma tankar. Tyvärr. Jag är nämligen rätt trött på det här med att vara gravid nu. Det är jobbigt att inte kunna klä på sig utan att pusta och stånka - och sätta på sig ett par skor ska vi inte tala om! Dessutom vore det skönt att kunna vända sig i sängen utan att vakna varenda gång. Nu har det tilloch med blivit svårt att ta sig ur bilen. Och så saknar jag att kunna gå raska promenader utan att få de där hålliknande smärtorna i sidorna.
Men med tanke på att min pappa säger att bebisen inte kommer komma förrens den 19:e så får jag väl uthärda en sisådär tre veckor till...

3 kommentarer:

jos sa...

Vad tycker du om six feet under då? Jag tycker ju att det är en av de bästa serierna som gjorts, sjukt beroendeframkallande.. Nu hejar jag ju på att bebin vill ta och komma ut snart, jag får hjärtklappning varje gång det smspiper i min telefon, "iihhh, nu har Lisa eller Linnéa klämt ut en liten", och så är det alltid typ tele2-reklam.. Men, om nu bebin ska stanna där inne i tre hela veckor till så är det bara att du hör av dig om du behöver fler av boxarna!

H sa...

Åh jag hejar med på nästa vecka!! Till och med jag tycker det låter olidligt långt med tre veckor! Och Six Feet är världens bästa serie. Måste se om den snart! Saknar dig.

Therese sa...

Hp har blivit småbarnsfar igen. Han har yngel i akvariet!:) hoppas och längtar tills eran lilla skrutt vill komma ut i den stora världen. Vi väntar med spänning på jobbet!<3