2010-04-20

Fy fan för denna velighet

Jag blir så jävla trött. Trött på mig, på oss som aldrig någonsin kan bestämma oss för någonting. Vi har pratat om att köpa hus, men ändrat oss. Bestämt att vi köper lägenhet först för att sedan köpa hus. Nu är läget helt annorlunda. Nu ska vi helt plötsligt hyra lägenhet. Vi har sagt att där vi bor nu är sista anhalten innan vi flyttar till något eget, men vi har insett att det kommer dröja innan vi hittar det perfekta och innan vi har en kontantinsats. Dessutom får jag grav ångest att kolla på förskolorna häromkring. Vill inte att Kajsa ska leka på nån innegård bland betongen. Jag grinar fan vid tanken. Vägrar låta min dotter lära sig cykla på Kungsgatan (ja jag vet att vi hade gått till Folkparken, men va fan).
Som alla andra har vi nu fått upp ögonen för Oxelbergen. Herregud vad jag vill bo i Oxelbergen. Skulle faktiskt kunna döda för att få bo på Romaregatan. Nu vill vi det, bo i Okka alltså. Vi ska göra det, så får det bli. Tills vi ändrar oss igen. Men nu har vi i alla fall bestämt oss så pass att vi satt upp Kajsa dagiskö.
Nästa vecka vill vi antagligen bo i Minsk.

3 kommentarer:

sofie sa...

oxelbergen är asmysigt, brukar också snegla ditåt! lottie bodde faktiskt på romaregatan innan hon flyttade från stan :) i hennes hus bodde mest pensionärer som hade veckotidningar i en sån där liten rullhylla man brukar ha i badrummet, i trapphuset som dom kunde ta in och ut och dela med varandra. fast som i alla områden bodde förstås några..eh..tvivelaktiga filurer!

jos sa...

då kanske kajsa hamnar på samma dagis som milo :) vi fick veta att vi fått en plats i oxelbergen, men vilket dagis det blir hoppas vi få veta i veckan. lycka till med letandet :)

Lisa sa...

sofie: åh så himla fuskit! precis där vi vill bo. pensionärerna är bara ett plus, då kan jag baka bullar och dom lär mig sticka så kan vi sitta där i trapphuset och prata skvallertidningar. =)

jos: ja det skulle ju vara himla fint om de hamnade på samma! vi satte upp majgården som första och sen vimlpeln. tror iofs det gör sak samma vart man hamnar de verkar ju lika vettiga allihop. och tack! ett lycka till kan nog behövas. jag ska börja med att tjata hål i huvudet på hyresvärdarna från nu. =D