2010-04-11

Nu är våren kommen, nu är våren här.

Premiärhänget i torpet idag, obeskrivligt härligt i vårsolen. Kollade så allt stod kvar, att inte råttorna ätit upp inredningen och skitit ner överallt - att allt stod rätt till helt enkelt. Bortsett från en död mus i vasken såg allt toppen ut. Nu kliar det i fingrarna på att börja greja därute. Skåpsluckor ska målas, bänkskiva ska också målas, hyllor ska sättas upp, växthus göras och en bänk utanför huset monteras. Bland annat. Då är inte trädgårdsarbetet medräknat. Jag har blivit tokig i Kockums emalj, vill ha det mesta i serien. Handfat och kastrull har jag redan, men en vattenskopa, en tratt och ett litermått skulle jag mer än gärna tacka ja till och min bäste vän tradera kan förhoppningsvis göra det möjligt.
Imorron tar jag med mig mamma och Kajsa till Ikea och handlar det som behövs för en kommande torparsommar. Däribland solcellslampor. (Vilken jävla genialisk idé alltså, jag vet inte riktigt hur många gånger jag tjatat ihjäl mig och hyllat de där lamporna utan att ens ha provat dem.)

Idag lider jag av faslig träningsvärk i mage och armar. Numer gör jag nämligen armhävningar och situps varje morgon(nåja, sen igår). Nu gäller det bara att fortsätta med det imorron och alla andra dagar så att jag när sommaren kommer är fin i min asfina sommarklänning. Den kostade 500 spänn så det vore ju själva fan om jag inte trivs i den.

5 kommentarer:

jos sa...

500 spänn är nästan gratis för en sommarklänning. jon har lovat mig en i gengäld för att han fick en motorcykel, då snackar vi åtminstone fyrsiffrig klänning ;)

härligt med torphäng!

Lotta sa...

Vad härligt med torp-pyssel!!!

Cat sa...

Gud vad härligt! Min mamma har sagt upp sin stuga så dit åker vi inte mer... Blir riktigt avundsjuk på dig ;)

Lisa sa...

haha ja om man jämför med det så är det ju nästan gratis, men fyrsiffrigt belopp skulle jag faktiskt inte vilja lägga på en klänning, skulle jag få en så skulle jag nog fan hellre vilja ha ännu mer torptillbehör. Eller en tatuering. =)

Ja, svinnajst med torphäng, nu kan jag knappt vänta till nästa helg!

H sa...

Gud vad jag längtar till sommaren och ert torp! Det ska bli så mysigt att vara där. Och extra mysigt att en Kajsa kommer ligga där och skräpa! :)