2010-04-28

Hektisk dag.

Började dagen med att baka muffins vid åttasnåret. Ringde åtta olika samtal. Fortsatte med dammsugning för att sedan gå ut och käka lunch med söta Stina och fick återigen frågan om vi var tvillingar, vet inte riktigt för vilken gång i ordningen. Sen kom farmor och käkade muffins och skrek ikapp med Kajsa, hon tyckte det var festligt att kunna skrika rätt ut nämligen och när Kajsa tystnade så fanns det ju dessutom en utmärkt anledning. Min farmor är 84 bast och superknasig, jag gillar´na.
Nu har lillfjärta somnat som jag struntar fullkomligt i disken och tänker soffhänga fram tills det är dags att gå på 20-årskalas om ett par timmar.
Produktiv dag alltså. Här betar man av allt på en och samma dag, det är ju dumt att dela upp det på hela veckan.

Och föresten, kan någon förklara varför det är så hemskt mycket roligare att gnaga sönder mammas tumme eller kökssleven istället för inköpta, proffsiga bitgrejer som dessutom svalkar? Två små sylvassa små gaddar letar ständigt rätt på diverse tuggbara (eller föresten skit i tuggbara vad som helst gå bra) saker att sätta tänderna i. Men som sagt, helst tummar, slevar och papper. Så slänger man ut dyra pengar helt i onödan...

Inga kommentarer: