2010-11-12

När vuxenpoängen i högen bara växer.

Jag som redan haft en gedigen samling vuxenpoäng har nu lyckats skrapa ihop ytterligare ett par. Häromdagen till exempel. Jag ringde min arbetskamrat för att fråga om hon möjligtvis kunde tänka sig att vara ledig på nyårsdagen. Hon är 20 bast. Gissa om hon kunde? I utbyte ville jag att hon skulle ta mitt pass på annandan. Jamen jag menar, att hålla på att dricka sig full och käka pizza på pizzans nationaldag är väl bara för amatörer? Mycket tuffare att jobba och haft hela julhelgen att spendera med familj, släkt och vänner.

2 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Ja verkligen! Nyårsafton har alltid varit nån sorts besvikelse för mig. Fattar inte att jag ens orkar ha förväntningar längre. Förra året somnade jag på sovan strax efter 00 medan de andra spelade gutar hero. Småbarn alltså. Tar knäcken på vem som helst.

Fifi sa...

Ja, det är vuxenpoäng i hög grad, men ärligt talat tycker jag att Nyårsafton ofta är överreklamerad. Det är så stora förväntningar, allt ska vara så jävla speciellt, men det slutar ofta med att det bara blir en sketen fest. Så jag förstår din prio!