2011-06-20

Om läget.

Lagom till vi flyttade hit upptäckte vi att det var något knas med solcellerna. Inget varmvatten och ingen värme. Joråsåatte. Det vore ju himla dumt att flytta till hus utan att tro att nåt ska krångla. Vi har ju för all del några backupper, men det är ju så rackarns dyrt att låta elpatronen stå igång. Nu har vi åtminstone varmvatten men ingen värme, kallt om morgnarna men varmare under dan alltså. Tack för sommar!
Också duschar vi i en svinkall källare med stengolv, inte vidare mysigt alls faktiskt. Kajsa hon till och med vägrar att duscha, så vi får väl ha en väldigt smutsig unge fram till badrummet är färdigt (om kanske fem år?)
Inne på toaletten ligger en heltäckningsmatta på golvet, rätt skabbigt men himla skönt för fötterna om morgnarna.
Så ångrar jag att jag inte njöt mer av tiden då tidningen damp ner i brevlådan. Nu får vi hämta tidningen och posten vid grannens brevlåda. (Hej bekväm!) Tidningen som plötsligt blivit ett Folkblad istället för Nt för övrigt.

Men annars? Ja då trivs vi alldeles utmärkt. Vi sover magiskt bra om nätterna och Kajsa som vi trodde kanske skulle få lite problem med omställningen skulle nog helst vilja sova till tio om morgnarna.
Eftersom jag lider av flyttdamp och inte får ro i kroppen förrens alla kartonger är uppackade så har vi dessutom kommit i ordning förvånadsvärt bra. Lite färg på några väggar och installera en diskmaskin så är vi redo att ta tag i projekt badrum. Blir svett bara jag tänker på't.
Published with Blogger-droid v1.6.9

3 kommentarer:

Lotta sa...

Lite krångel är det visst alltid när man flyttar! Ser fram emot att få se huset (och trädgården) när det blir tillfälle! :o)

jos sa...

Jag skulle nästan bli orolig om inget krånglade ;)

Skönt att ni kommit i ordning så snabbt, jag kan gärna ta lite av den egenskapen till vår flytt..

Lisa sa...

Ja lite strul får man väl räkna med antar jag. :)
Lotta, Ja ni får ta och komma hit snart så jag får lite tips och råd, du är ju himla duktig på sånt där. Jos, jag kan låna ut lite till dig. Martin är rätt trött på mitt tjat om hyllor som ska upp, speciellt stringhyllorna. Som han hatar dem! Igår satte jag upp en själv, annars hade han nog gått i taket.