2011-06-01

Tråk.

Lite av anledningen till att jag tycker att jobbet suger just nu är att jag har rätt många pass ihop med en kille (egentligen en man på 40) som på fullaste allvar anser att Bloodhound gangs låt Fire (eller vad den nu heter, den där de sjunger 'burn motherfucker burn', ni vet..) - är världens bästa låt. Och ja, jag är liksom inte ens förvånad.
Att jobba ihop med en snubbe som dels har den briljanta musiksmaken och även älskar att dra fräckisar - kan helt klart vara en av de värre sociala prövningar jag tvingats utstå. Som grädden på moset är han även den mest trångsynta människa jag har träffat.
Åh, jag vill inte!

4 kommentarer:

jos sa...

Åh stackare! Alltså folk som har för vana att dra fräckisar - hur tänker dom?!

Fifi sa...

Men fy fan! Du borde anmäla honom som arbetsmiljöproblem!

Cat sa...

Sv: Akta så att jag inte lägger upp ett klipp när de sjunger Idas sommarvisa, då blir det gråtfest. Fast jag håller med dig, man blir tårögd. Det blir jag visst av allt nu för tiden och jag kan inte ens skylla på några hormoner :S Och japp, det är det dagiset, så det är nog samma trapp :)

Låter för övrigt inte som en höjdare att jobba med, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite avundsjuk. Även om jag tillfälligt har hamnat på ett mycket bättre ställe att jobba på så saknar jag ihjäl mig efter att jobba tillsammans med någon.

Lisa sa...

Ja det är verkligen en hemsk människa att jobba ihop med. I början försökte jag skratta lite och försökte få en bra arbetssämja, men det går liksom inte så nu är jag tyst mest hela tiden när vi jobbar och hoppas att han också håller snattran. Blir dock rätt långtråkigt när vi jobbar de där 11,5 timmars-passen ihop..
Cat: Ensamarbete har jag också testat på, det är verkligen dödande tråkigt! Men om jag fick välja att vara ensam istället för att arbeta med han-som-älskar-fräckisar så hade jag helt klart varit det.