2011-06-05

Söndagkväll.

Inne i vecka 27 nu och mindre än 100 dagar kvar till beräknad förlossning. Den här veckan har jag för mig är lite av den magiska gränsen, skulle bebisen få för sig att titta ut nu har den nämligen över 90% chans att fortsätta leva ute i riktiga världen. Känns fint att veta.
Och när vi ändå är inne på bebisprat så passar det ju himla fint att hälsa Kajsas nya lilla kompis välkommen till världen. Grattis till fina lilla tösabiten, Jon & Jos!

I övrigt laddar jag inför ett dygns arbete i skärgårdsmiljö. Fortsätter vädret visa sig från sin bästa sida så har jag utlovat premiärbad. Men fan vet vad jag gett mig in på..
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 kommentarer:

Fifi sa...

Vad skönt att du har passerat den där gränsen!

jos sa...

Tack snälla! Ni får komma och hälsa på oss i bastun snart.

Skönt att befinna sig på rätt sida om den där gränsen. Och det är ju inte klokt vad fort det gått, känns som det var igår du berättade att det skulle komma en liten till hösten.

Lisa sa...

Ja det känns fint faktiskt. Nu har jag iofs varit himla lugn hela graviditeten än så länge, vill minnas att lättnaden var betydligt större sist när jag gick och oroade mig allt som oftast.
Jos: Tiden går rasande fort och skillnaden från förra gångens eviga väntande är enorm! Nu känns det snarare som att det är september alldeles för snart, om man ser till allt vi har att göra - även om jag längtar nåt förskräckligt såklart.

michaelsson sa...

Är du gravid också och ska flytta så snart. Åh jösses. Lycka över graviditeten, men den kombinationen gjorde jag förra sommaren, och jag är glad att jag inte bheöver göra det den här flytten.
Hoppas det går bättre för dig med flytten. :)