2011-03-08

Andra bullar.

Istället för semla blev det nybakade bullar. Hur mycket jag än letade så kunde jag inte hitta något som helst sug efter en fettisdagsbulle.
Kajsa moffade i sig två bullar på nolltid, vilket innebar en smärre sockerkick framåt kvällskvisten. Men vad gör väl det! Lycka är att se sin unge äta när hon inte kunnat göra det ordentligt på två dar med tanke på en *fläskläpp större än en anknäbb. Gröt och välling varvat med smoothie är vad som gått ner. Och så två bullar då. Inte ens napp har hon velat ha.

*Fläskläppen orsakades av vilt lekande på förskolan igår morse. De ringde efter oss och sa att blodet sprutade. Då blir man rätt matt och känner sig ganska maktlös när man befinner sig på jobbet utan möjlighet att hämta henne på stört.
Men det lät (och såg) värre än vad det var. Efter att Martin varit där och kollat läget och diskuterat saken närmre fick hon stanna kvar.

5 kommentarer:

Fifi sa...

Kanelbullar är egentligen mycket godare än semlor!

Usch, att barn måste slå sig, det måste vara fruktansvärt att få sådana samtal från dagis.

jos sa...

Jag hörde att Kajsa gjort sig illa, stackars liten. Men det måste ju vara ett gott tecken om hon vill ha bulle liksom :)

Jag önskar att andan kunde falla på här också så det blev lite bakat, är ju så himla fint att proppa frysen full med bullar. Är man alltid redo för fikagäster. Men vi får väl helt enkelt ta och våldgästa er för att få oss några bullar ;)

Lotta sa...

Usch, hörde om Kajsa. Stackars lilltjejen, vad ont det måste ha gjort! :o(

Fifi sa...

Jag tänker passa på att använda ringen varje dag innan bebisen kommer, sen är den säkert bara i vägen. Och det är likadant med mitt jobb, jag har sällan smycken där, främst ur säkerhetssynvinkel. Även om det inte är så stor chans att det händer så KAN ju någon strypa mig med ett halsband...

Lisa sa...

Fifi: Ja det är verkligen hemskt när man får de där samtalen. Tack och lov har vi kommit lindrigt undan med bara ett samtal än så länge. Redan när man ser nummret på displayen så börjar tankarna liksom rusa.
Och jag håller med dig, bullar är helt klart godare än semlor! Och så kan man äta betydligt mer av dem också. =)

Jos: Det är verkligen lyxigt att kunna slänga fram en påse bullar vid behov. Ni får se till att skynda er om ni vill ha några, det har redan varit en del spekulanter här, så det börjar redan sina frysen.

Lotta: Ja, jag har tyckt så himla synd om henne, eländes elände har det varit. Och snor som rinner som man absolut inte får torka bort, måste göra himla ont. Nu är det dock på bättringsvägen tack och lov och svullnaden har gått ner rätt mycket.