2011-03-14

Bekvämt.


Kajsa tycker inte att våran enorma teve är stor nog åt henne. Inte heller är soffan tillräckligt bekväm.
Nä, men sitt på golvet några centimeter ifrån teven vetja!
När jag var lite och satt sådär fick jag höra att mina ögon skulle se ut som teveapparater inom en snar framtid. Blir det så, på riktigt? Borde jag hålla henne tvångssittande i soffan? Inte framför teven alls, säger ni? Eh okej. Men jag måste tvätta, städa och laga matlådor och även den bästa unge tröttnar på att leka med sig själv efter ett tag.
Hur gjorde man förr när ingen teve fanns?

Och ja, ungen sitter i pyjamas när klockan snart är lunch. Jag måste vara en helt förkastlig mamma som låter min min unge sitta i nattsärken på golvet framför teven...

6 kommentarer:

jos sa...

Milo har haft pyjamas på sig sen i lördags så tänk inte på det ;)

Lotta sa...

Nja, det verkar tyvärr som att du är en mamma som inte har lust att leka hela tiden...precis som 90% av Sverigens övriga mammor. ;o)

Cat sa...

Mina ungar sätter sig också sådär, någon ynka centimeter framför tvn. Och jag fick höra att man fick fyrkantiga ögon om man tittade på tv för mycket när jag var liten. Jag var så dum att jag verkligen trodde på det, att ögonen ändrade form och blev fyrkantiga.

Fifi sa...

Det ser för sött ut med den lilla, lilla flickan och den enorma TV:n!

Äh, vår generation fick väl inte fyrkantiga ögon och pyjamas, vilken unge gillar inte att ha det på sig?

Lisa sa...

JOs: Kajsa brukar också ha pyjamas på sig dagarna i ända när hon är sjuk. Varför byta kläder när man ändå ska stanna inne liksom?
Lotta: Jo det är väl så, kom igen när ungen fått en bilbana eller kan leka kurragömma ordentligt. =)
Cat: Haha ja det verkar ha varit rätt poppis att säga så till sina ungar. Tack och lov slapp vi teveögon, får hoppas att våra avkommor också slipper det.
Fifi: nä, du har rätt! Pyjamas slår allt! Och ja, hon är väldigt liten mot våran superteve, hon borde rimligtvis få rätt ont i huvudet av att sitta så där nära..

Emma Roodla - Fotograf sa...

haha sött :D!