2012-04-17

Nattens klagosång.

Okej, såhär: Vi har haft ett par riktiga rövnätter här hemma ett tag nu. Vidar har hostat, vaknat, hostat och skrikit. Kajsa har vaknat och vägrat att somna om. Jag har hostat och M har bara hållts vaken av kaoset.
Igår åkte M iväg med jobbet för att inte komma hem förrens på onsdag igen. Om det kan vi väl säga att jag är sådär nöjd. Vi bråkade och kom igen. Jag fattar att det är en viktig grej för honom det där att vara med att avsluta hans första projekt som han startade upp. Nog om det. Men nu alltså, när jag hostat lungorna ur mig från cirka tolv nångång och Kajsa varit vaken sedan strax efter halv ett, då har jag god lust att beordra hem honom igen.
Istället får jag tacka Boxer å det ödmjukaste för att de släppt alla kanaler fria så vi plötsligt har ett enormt tv-utbud att zappa emellan. Men sömn alltså, vore fint det. Tycker mig börja ana att Kajsa är inne på samma bana där, men vi kan väl sätta en slant på att så snart hon somnat så kommer herr bebis, som ju faktiskt sovit hela natten, att vakna?

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 kommentarer:

Dalkullan sa...

Men åh nej! The never ending story. Jag lider verkligen med dig din arma stackare! Hoppas på ordentlig dagsvila

Matilda sa...

Stackare! Hoppas på sömn snarast!

Lotta sa...

Urk, jag är INTE avis! Kommer ihåg nätterna man satt uppe med fasa...Kvinnofängelset på fyran liksom.

Anna - På landet Mot skogen sa...

Å fy vad jobbigt! Hoppas, hoppas att det blir bättre inatt. Det är ju en plåga att inte få sova, och att vara själv hemma dessutom. Näe, fy.

Och alltså jag fick lite halvångest när jag läste din glömma-bort-koden-historia. Jag har gjort samma. Hade storhandlat (ööööverfull vagn), hade 2 barn i släptåg, stod mitt i kön och mindes plötsligt inte koden till mitt kort. Lite halvstressigt... Maken fick åka från jobbet och komma och lösa ut mig. Inte min stoltaste stund :/

Maria sa...

Åh vad jobbigt! Hoppas på att ni blir fria från hostandet snart, och att barnen tänker vara synkade vad gäller sömn idag! Och alla nätter framöver... :)

Fröken K sa...

Tröstkramar!!! May the force be with you idag.

kajsa sa...

Men blö! Stackars krake!
Hoppas dagen blir ok ändå, och att du pallar och får sömn!

Josefine sa...

Ja det finns väl knappast något som kan pajja humöret så mycket som för lite sömn. Hoppas alla tillfrisknar snabbt och/eller väljer att sova sig i form. Hosta är skit.

Miss Baglady sa...

Krya på sig. Hoppas det lugnar ner sig snart

Duktiga Tjejen sa...

Fan, krya på dig!

(Ps. har typ inte varit inne på någon blogg på en vecka...)