2012-04-11

I mitt huvud finns dem redan där, både orden och och låtarna..

Vad kul att ni verkar gilla idén på den där 'Story of my life'-grejen. Synd bara att jag blir aningen stressad på att få ihop en sån där lista, samt att min hjärna mest består av gröt pga för lite sömn, för mycket Instagramknarkande, snoriga barn, megatrökigt väder och jobb. Men kul och peppande med era kommentarer.
Jag påbörjade en lista med låtar från början av 90-talet, men raderade då jag insåg att jag nog får bunta ihop hela 90-talet i en enda lista och inlägg. Min musiksmak var inte så utbredd under den tiden nämligen.
Men det svåra är inte att hitta låtar, nej då, dem har jag i huvvet för jämnan på ett eller annat sätt. Det svåra är hur jag ska sätta mina tankar och minnen i pränt utan att bli allt för sentimental och utan att inlägget blir typ hundra meter långt.
Men det kommer, förr eller senare, det gör det.
Och Linxter, såklart ska du göra en du med! Det skulle vara skitkul att läsa. Och gör en du och du också vetja!

6 kommentarer:

Maria sa...

Det blir jobbigt när man försöker "krysta" fram orden. Låt det ta den tid det tar. Jag är fortfarande lika nyfiken på att läsa sen! :)

Duktiga Tjejen sa...

Jag kanske också gör en! Mycket musik på 90-talet blev det. Så många olika epoker liksom. Från The Cure på början av 90-talet till Madonna, hårdrock, punk och hela baletten. Spännande!

Sus sa...

Ja jag försvann. Jag kan inte leva med censur på min egen anonyma privata blogg. :P
Jag tog inte bort den helt för jag vill ha kvar länkarna till alla bra bloggar jag följer och bara bitterheten försvinner så ska jag starta en ny blogg på annan adress. Du ska få adressen sen.

Fifi sa...

Jag har en utmaning till dig på min blogg!

Anonym sa...

Låter som en bra och intressant grej, något jag också kan tänka mej att ta tag i eftersom musik alltid haft så stor roll i mitt liv! Dessutom älskar jag att läsa sånna listor! :) Ser fram emot din!

Filippa sa...

Åh så spännande, detta ser jag fram emot!