2012-04-22

Men hej!

Åh, jag skulle skriva ett inlägg igår. Om ingenting alls egentligen, mest om hur gölliga ungar jag har. Hur Kajsa, när Vidar ska sova sin förmiddagsvil kramar honom, ger honom en puss och säger 'onatt Kajsas bjoj' (godnatt Kajsas bror) och att det är så fint att jag går av på mitten.
Om kvällspromenaden jag gick och om hur fint det är där nere vid sjön om kvällarna.
Men alltså, så loggade jag in och upptäckte Bloggers nya hittepå-design och tappade all lust jag någonsin haft på att blogga. Vad fan liksom? Rörigt, fult och funkar inte som det ska. Jag lyckades inte ens byta stycke. Nä vet ni vad, mobilblogg fick det bli. Mest bara för att meddela att jag lever och så. De där två utmaningarna jag har att svara på, och sista delen av Story of my life får vänta tills jag accepterat att utvecklingen går framåt även på bloggen och jag orkar öppna datorn och lära mig alla moderniteter där inne.
Hujedamej.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

Maria sa...

Åh vilka vackra bilder och åh vilka gölliga ungar!

Stör mig också på den nya designen..

Matilda sa...

Gud så fint! Alltihopa!

Fifi sa...

Åh, pyttesmå syskon som är så där gölliga mot varandra måste vara nåt av det finaste som finns! Nåt som inte är lika fint är den där nya bloggergrejen. Skönt att det är fler som ogillar den, så det inte bara är jag som är konservativ!

Lisa sa...

Men tack hörni! Skönt att jag inte är ensam om att vara konservativ gällande bloggdesignen, tycker bara att det är så himla rörigt!