2011-04-07

...

Fy fan. Våran torparvärd ringde nyss M och upplyste honom om att det är april nu och således dags att tömma torpet vi sagt upp. Stressen på den!
Så på söndag är det tänkt att ett helt litet torp efter fyra års tid ska tömmas på en dag. Jag jobbar hela helgen men tack och lov finns vikarier som slåss om tider.
I vanliga fall brukar det även finnas barnvakter som slåss om att få passa Kajsa. Men inte på söndag. Stressen på det! Inte jättesmidigt att flytta med ett sjövilt barn som är precis överallt och käkar råttskit och sånt. Nej tack liksom.
När jag var nära magsår här så ringde dock en ängel upp och upplyste om att hon mer än gärna är barnvakt. Tack tack och tack!
Nu har jag varit så stressad att jag knappt reflekterat över hur sorligt det kommer vara. Säga hej då till vårat fina lilla torp.
Åh!
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

H sa...

Åh fina torpet! Och glöm för sjutton inte mig om ni behöver barnvakt! Jag kan ju liksom hoppa hem till er och barnvakta Kajsa hemma hos henne själv. :) Vi måste ses snart!

Lisa sa...

Du är bra snäll du Helena! =) Jag ska ha det i åtanke nästa gång. På söndag får dock bonusmormor rycka ut eftersom det rör sig om hela dan.
Och ses det gör vi minsann ikväll! Jippii!