2011-04-26

Gravidtjat.

Jag blir matt bara vid tanken på alla papper och allt krångel med f-kassan jag måste börja joxa med igen i samband med ansökan om gravidpenning. Varför tog jag ingen kopia och sparade vid förra ansökningen så jag åtminstone hade en mall nu? Nu måste jag sätta mig och skriva upp i punktform alla lyft jag gör per dag och hur jag gör dem, alltså öken! Jag gör liksom galet många lyft på en dag.
Dessutom känner jag att det är himla viktigt för mig att få en bekräftelse på att jag får gå hem i början av juli. Jag har räknat med att göra det. Dör annars. Inte minst eftersom jag inte längre kan förneka en begynnande foglossning. Hujedamej vad ont det gör emellanåt!
Och nu då, går det bara utför eller kan det stanna av? Jag har ingen aning. När jag väntade Kajsa hade jag inga känningar alls av foglossning, mådde liksom prima in i vecka 42.
Published with Blogger-droid v1.6.8

2 kommentarer:

Cat sa...

De flesta säger ju att det brukar bli bättre mot slutet, så det är väl bara att hålla tummarna. För mig var det tvärtom, det blev bara värre och värre. Kompisar brukade erbjuda sig att dra Julian i vagnen när jag väntade Amelie. Det såg väl tungt ut, antar jag. Fast grejen var att jag behövde vagnen för att ta mig fram, den var ju min "rullator". Inte konstigt att det såg tungt ut då ^^

jos sa...

Håller tummarna för att det ska stanna av! Själv har jag gett upp hoppet om att kunna gå längre än Oxelbergen runt innan bebis är ute. Eller ofta blir det ju bättre när bebisen börja sjunka ner och fixera sig men det kan ju vara ett tag kvar innan jag är där. Jag fick papper från barnmorskan sist om sjukgymnastik, fråga om det. Där kan man nog få bälte utprovat också om inte barnmorskan har något på lager.