2011-04-08

Tankar så här en ledig fredagmorgon.

Jag har drabbats av extremt göraombehov. Det måste liksom ske lite förnyelse. Saker jag går och tänker väldigt mycket på just nu:

-Hur jag bara måste få ha en alldeles egen kompost väldigt snart.

-Hur gärna jag vill göra om Kajsas rum. I ett annat rum. Åh jag har så mycket planer!

-Hur jävla gärna jag skulle vilja ha ett kök liknande det här. Klä in insidan av skåpen med snygga tapeter. Jag dör så snyggt är det!

-Och så måste jag få ha en kökssoffa. Och en ny soffa i teverummet. Och en drös stringhyllor till, varav ett par till Kajsas rum.

Jag vill, jag vill ha. Vill ha allt!

Idag åt jag föresten leverpastejsmörgås med vit saltgurka på till frukost. Lyxen!

5 kommentarer:

Fifi sa...

Jag tänker nästan inte på annat än att fixa i lägenheten just nu. Jag är så sugen på att måla köksluckorna röda och att lägga in hyllpapper i alla skåp, men just målandet får nog vänta eftersom det känns som ett stort projekt. Också måste vi skaffa en kökssoffa och ett par fina hyllor.

Miss Muffin sa...

Åh gud vilket kök!! Jag har också en skitlång lista på grejer jag vill göra nu. Tyvärr kostar typ allt pengar. Massa pengar. Så det får bli fantasier ett tag till. *buhu*

i min lilla lilla värld sa...

Det är mycket man vill här i livet hihihi

Lisa sa...

Fifi: Just i detta nu tror jag faktiskt att du tänker på en hel del annat än lägenhetsfix. ;)
Hyllpapper i köksskåpen gör faktiskt en hel del med köket, själv fick jag en klump i magen idag när jag försiktigt försiktigt försökte få bort hyllpapprena hela från skåpen ute i torpet. Hade hoppats på att kunna återvinna dem i det andra, men det gick sådär.

Miss Muffin: I know! Makalöst fint är det! Samma här, allt är svindyrt och jag bara lägger på mer och mer grejer till min vill-ha-lista. Suck.

I min lilla lilla värld: Haha ja det är ju onekligen det. Men tänk vad tråkigt
det skulle vara om man var helt nöjd med allt och inte hade nåt att tråna efter. Eller jag vet inte ja, just nu skulle det vara rätt fint iofs sig, att ha allt det där jag vill... =)

i min lilla lilla värld sa...

Tack för din kommentar =)