2011-07-03

Att samla pluspoäng.

Efter en natt bestående av bortschasande av katt från hals, kramper i vaderna och tokont i höfterna, ett uppvaknande strax efter sju och efter ett ständigt tjatande på Kajsa om att inte äta torrfoder eller slänga pappas skor i kattlådan är jag rätt så mör. Och med tanke på att jag dessutom tampats med rätt kraftiga sammandragningar precis hela dagen och lagat matlådor för kommande vecka samt dammsugit tre gånger plus att ha grundmålat hela sovrummet, tänker jag inte ens nämna hur många pluspoäng jag bör ligga på imorgon när M kommer hem. Och han den där som är iväg på The Big 4 och dricker öl har nog allt en del att ta igen här hemma. Men vi börjar med att kräva sovmorgon hela nästa helg. Kanske nöjer jag mig så för sen är det ju trots allt semester.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Tänk vad mycket du kan håva in nästa helg!

Ja, för bara ett år sedan hade jag vantrivts på ett sådant kalas och somnat av allt barnsnack, men nu trivdes jag som fisken i vattnet!

Lisa sa...

Jag vet! Så himla bra. Skämt åsido, klart han ska få åka iväg och få lite kvalitetshäng med sina kompisar utan att det ska ställa massa krav på honom, men en sovmorgon får han allt bjussa på. :)

Dalkullan sa...

Att du orkar! Fast man kanske får den där extra energin när man har ett barn redan. När jag var i v.30 var jag redo att dö vilken sekund som helst av trötthet, ont på ställen jag inte visste och dylikt.
Fast jag målade faktiskt också sådär i slutet, barnrummet vill jag minnas. Ja, det finns kanske mer krut i kroppen än man anar.

Hoppas du får sovmorgon en dag i alla fall :)