2011-07-25

Oooh, titta apa!

I september, när jag kommer vara ännu tröttare på att vara preggo än vad jag är nu - påminn mig då om att åka till Kolmårdens djurpark för att springa några gånger i backen upp till linbanan, det borde nämligen sätta igång förlossningen rätt omgående.
Idag kändes det dock lite tidigt att föda barn på så jag knep igen, därför sitter jag nu i soffan med ömma fötter och ett väldigt nöjt barn brevid. Kajsa låter sig föresten hälsa att Trollmor och hennes ungar samt aporna var det allra bästa i hela parken. Och den där Trollmor alltså, vilken nostalgifest!

Nöjt barn - nöjd mamma. (Trots den begynnande orörligheten.)

4 kommentarer:

Fifi sa...

Jag vill också åka till djurpark!

Haha, nu kom jag att tänka på hur jag tog mig an alla backar och trappor jag kunde hitta den sista tiden innan förlossningen i hopp om att ansträngningen skulle sätta igång värkarna :)

i min lilla lilla värld sa...

När är det du r beräknad???

Jag tänker då ta det lugnt innan förlossningen. Sist startade det den dagen jag låg på soffan hela dagen hahaha

Lisa sa...

Kolmården var en klar hit! Om vi inte hade gått in gratis tack vare an lillebror som jobbar där, så hade vi dock väntat till nästa sommar då jag tror att Kajsa skule fått ut mer av det. Nu tyckte hon förvisso att det var himla spännande, men det tycker hon ju liksom det är att titta på kossor också. =) Det är ju rätt dyrt det där med djurparker...

Fifi: Ja jag gjorde det också, med enda resultat att jag fick hemskt ont i fötterna. Så jag tror, när allt kommer omkring, att jag struntar i att springa i backar. :D
Sara: Den 11/9 har jag beräknad förlossning, himla trist datum, men jag räknar med att gå över.=)

Fifi sa...

Jag tror man blir lite klokare inför sin andra förlossning :)

Det var så sjukt kul att åka rullskridskor, och jag vill verkligen träna och bli bra på det!