2011-07-05

Kattblogg.

Med katt följer tydligen en kraftigt ökad förbrukning av klädrullar. Och ett väldigt flitigt användande av dammsugaren.
No shit, tänker ni nu, men jag insåg nog aldrig riktigt hur mycket hår katter faktiskt fäller.
Och okej, jag inser att det har blivit lite utav en kattblogg det här, men så är det med en ny familjemedlem.
För övrigt ligger den nya medlemmen mest och trycker under soffan om dagarna men så fort Kajsa gått och lagt sig kommer hon fram och vill tokmysa i soffan. Stackars Kajs att bli snuvad så där på hela konfekten, det enda hon vill är ju att få bli kompis med missen. Och just ja, igår gick hon på lådan också. Hurra, inget mer kiss på hallmattan! Snart är hon nog hemmastadd på riktigt och kan börja nosa lite mer på omgivningarna här omkring. Och trots att livet med katt här hemma är himla mysigt så är det ju väl det, för snart måste hon verkligen bli den utekatt hon en gång var - tror det blir bäst för både henne och den allergiska mannen här i huset.

3 kommentarer:

jos sa...

Haha, vi köper minst 10-20 klädrullar varje gång vi är på ikea, och slut tar dom alltid..

Fifi sa...

Det märks rent städmässigt att vi inte har katter längre, behöver inte dammsuga alls lika ofta. Våra katter hårade visserligen inte så mycket, men Blixa sprätte runt mat över hela köksgolvet och Zoom sprätte ut så mycket sand från lådan.

Tack för grattiset!

Lisa sa...

På dagarna bor dammsugaren i köket så den finns lättillgänglig när Kajsa ska "hjälpa" till att tömma lättlådan och plocka med maten. Helt hopplöst! På kvällarna är det dammsugning av soffan så M kan vistas här inne. Har konstaterat att jag dammsuger så mycket att jag glömmer bort allt annat städ som damma till exempel.