2011-07-18

Ny vecka och bebis bebis bebis

Jag trodde faktiskt inte att den här längtan att få börja boa skulle vara lika stark som med första barnet, men nu riktigt kliar det i fingrarna efter att få sätta ihop vaggan igen och tvätta upp och stryka alla små bebiskläder. Bebis är nämligen nästan det enda jag kan tänka på nu (eller okej, jag slår nog rekord i saker att tänka på nu, men ändå, väldigt mycket bebis bebis bebis är det) och kanske är det inte så konstigt med bara sju veckor kvar till bf. Vecka 33 gick jag in i igår. Helt galet om ni frågar mig.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Åh, bara 7 veckor kvar, så spännande!

Ja, den där cirkeln är inte alls kul och mest av allt blir jag frustrerad över att det tar så hårt på mig, det var ju bara jobbigt ett par dagar. Men nu är allt bra igen :)

kram

Josefine sa...

Ja herre gud vad spännande! Det var ju så himla abstrakt det där med bebis i magen. Det kändes verkligare när man fixade med grejer. Att det faktiskt skulle komma en liten människa och bo hos en..

Lisa sa...

Fifi: Ja det är galet! Är verkligen enormt sugen på att få veta vad det är för en där inne..

Josefine: Ibland blir jag dock lite mörkrädd över hur det ska gå. Kajsa är inne i en period nu när ingen, verkligen ingen annan unge får röra hennes grejer (och nåde den som snor mammas uppmärksamhet!) så jag vet inte hur hela den här syskongrejen kommer gå riktigt..
Men himla festligt ska det bli, är otroligt trött på att vara gravid nu, och himla sugen på att lukta på bebis. =)