2010-03-10

Have i told you how grateful i am?

Jag klagar så himla mycket på saker som ingenting betyder. Istället borde jag fokusera på allt det jag är tacksam över, och det är faktiskt sjukt många saker.

Till exempel att jag inte bröt några ben igår i min rätt kraftiga vurpa.
Att jag allt som oftast får duscha i lugn och ro, trots att man absolut inte kan vänta sig det när man har en bebis hemma. Att jag har världens finaste vänner. Att några av mina närmsta vänner har varit mina bästisar i 21 år. Att jag får sträcksova allt mellan 7-9 timmar varje natt. Att jag har en sjujäkla fin familj. Att Kajsa har både en mormor, morfar och farmor & farfar. Att vi har så himla fin sammanhållning i storfamiljen med mostrar, kusiner och hela baletten. Att vi har fyra årstider här i Sverige så att man får längta så det värker till den dagen då det blir barmark och 15 grader varmt. Att vi har en alldeles jättemysig sommarstuga. Att Kajsa finns och mår bra. Att VI finns och mår bra. Att min kropp är så jävla tuff att den faktiskt funkar att trycka ut stora bebisar och efteråt återställas så allt är i prima skick. Att jag bara kan sätta på steron och lyssna på underbar musik. Att jag och Martin är lyckligare nu än innan vi fick Kajsa och då var det ändå skitbra. Att min orkidee lever fortfarande som vi fick för nästan ett halvår sedan. Att vi har mat på bordet och kan köpa kläder när vi behöver det. Och slutligen att jag allt som oftast får gå på toan i lugn och ro.

Alltså, det där är fan inte dåligt, och då kan jag ändå komma på sjukt många fler saker. Men då skulle jag få sitta och skriva hela dan och det har jag inte tid med. Om ett par timmar ska jag äta sushi med en av mina bästisar.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Tack! Jag behöver påminnas allt som oftast hur bra jag egentligen har det!

Elin sa...

Jag med :) ska nog också ta och göra en sånhär lista!

Elin sa...

Va härlig du är Lisa!
Blev så glad när jag läste din lista med grejer som du är glad för. Man har ju så mycket att vara glad och tacksam över som man ofta inte tänker på. Du fick mig att börja tänka på allt bra.
KRAM Elin A

Lisa sa...

Haha varsågoda. Man behöver bli påmind om allt bra man faktiskt har ibland, det är så himla lätt att glömma bort och ta saker för givet. =)